2777
2789
عنوان

💚💞دلم شعری سراسر دوستت دارم.....💞💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 271 پست
🔷🔹🔷🔹🔷🔹 حکم تیر مژه ات قتل مرا واجب کرد بیخودی درس قضا، فقه و مبانی خوانده ام 🌹🌱🌹🌱

مژگان به هم بزن كه بپاشی جهان من
كوبی زمین من به سر آسمان من

درمان نخواستم ز تو من درد خواستم
یك درد ماندگار! بلایت به جان من
🌹💙🌹

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ی ماست.......ما سکوت میکنیم که شما احساس زرنگی کنید:)
گفتیم عشق را به صبوری دوا کنیم هر روز عشق بیشتر و صبر کمتر است

چشمم از آینه داران خط و خالش گشت
لبم از بوسه ربایان بر و دوشش باد

نرگس مست نوازش کن مردم دارش
خون عاشق به قدح گر بخورد نوشش باد

حافظ#  

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا تو به خاطر منی کس نگذشت بر دلم مثل تو کیست در جهان؟ تا ز تو مهر بگسلم حضرت سعدی❤

🌷 🌾 🌿

آنکه بی یار کند یار شود ، یار تویی ..!

آنکه دل داده شود دل ببرد ، باز تویی !

#مولانا
🌷 🌾 🌿

یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞   💚تبریز💚
مژگان به هم بزن كه بپاشی جهان من كوبی زمین من به سر آسمان من درمان نخواستم ز تو من درد خواستم یك د ...

🌷 🌾 🌿

هرگز از بند و غم آزاد نگردد آن دل
که گرفتار کمند سر گیسوئی نیست

هر مرض دارو و هر درد علاجی دارد
زخم تیر مژه را مرهم و داروئی نیست

#عبید_زاکانی
🌷 🌾 🌿

به نقد اندر بهشت است آنکه یاری مهربان دارد.... ‍ فکر کنم سعدی 

سحر بلبل حکایت با صبا کرد

که عشق روی گل با ما چه‌ها کرد .

حافظ#  

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
چشمم از آینه داران خط و خالش گشت لبم از بوسه ربایان بر و دوشش باد نرگس مست نوازش کن مردم دارش خون ع ...

اگر دل خوش بود , می‌ خوشگواراست
شراب تلخ در غــــــم , زهر مــــار است

وحشی بافقی

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ی ماست.......ما سکوت میکنیم که شما احساس زرنگی کنید:)
چه فتنه بود که حسن تو در جهان انداخت که یک دم از تو نظر بر نمی‌توان انداخت بلای غمزه نامهربان خون خ ...

نظر از تو برنگیرم

همه عمر،تا بمیرم...

حضرت سعدی❤

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
🌷 🌾 🌿 ذره‌ای دردم ده ای درمانِ من زانکه بی‌دردت بميرد جانِ من #عطار 🌷 🌾 🌿

کشتی باده بیاور که مرا بی رخ دوست

گشت هر گوشه‌ی چشم از غم دل دریایی...

حافظ#  

سحر بلبل حکایت با صبا کرد که عشق روی گل با ما چه‌ها کرد . حافظ#  

♥️
گفتی به رنگ من گلی هرگز نبیند بلبلی
آری نکو گفتی ولی ما نیز هم بد نیستیم

❀✦•❁ #سعدی❁•✦❀

🍀     🍀

کشتی باده بیاور که مرا بی رخ دوست گشت هر گوشه‌ی چشم از غم دل دریایی... حافظ#  

منم و گوشه ی میخانه و می
بنگر من ز غمت به چه روز افتادم...

#خودم

اگر دل خوش بود , می‌ خوشگواراست شراب تلخ در غــــــم , زهر مــــار است وحشی بافقی

لبش میبوسم و در میکشم می
به آب زندگانی برده ام پی

نه رازش را توانم گفت با کس
نه کس را میتوانم دید با وی..

حافظ#  

🌷 🌾 🌿 هرگز از بند و غم آزاد نگردد آن دل که گرفتار کمند سر گیسوئی نیست هر مرض دارو و هر درد علاج ...

گر چه من خود ز عدم دلخوش و خندان زادم

عشق آموخت مرا شکل دگر خندیدن

حضرت مولانا❤

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
🌷 🌾 🌿 هرگز از بند و غم آزاد نگردد آن دل که گرفتار کمند سر گیسوئی نیست هر مرض دارو و هر درد علاج ...

دوش در حلقه ما قصه گیسوی تو بود

تا دل شب سخن از سلسله موی تو بود

نظر از تو برنگیرم همه عمر،تا بمیرم... حضرت سعدی❤

حافظ صبور باش که در راه  عاشقی

آن کس که جان نداد به جانان نمی رسد...!

#حافظ

گر چه من خود ز عدم دلخوش و خندان زادم عشق آموخت مرا شکل دگر خندیدن حضرت مولانا❤

🌷 🌾 🌿

قدرے بخند و از رخ قمرے نماے ما را

سخنے بگوے و از لب شڪرے نماے ما را

#امیرخسرو_دهلوے

🌷 🌾 🌿