2789
عنوان

لکه بینیییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 24 پست
برا منم منفیه گلم 🤦‍♀️ شما هم تنبلی داری؟ 

نه من مشکلی ندارم اما الان ترشحم قوه ای شده ابکی خیلی کم نمیدونم مشکل چیه 

جهان نقاشی شده...با رنگ هایی از جنس دروغ💫
نه من مشکلی ندارم اما الان ترشحم قوه ای شده ابکی خیلی کم نمیدونم مشکل چیه 

منم نمیدونم الان یه هفتس گیرم خسته شدم 😢 بار اوله اینجوری میشم یعنی بریم دکتر پروژسترون تجویز میکنه که پری شیم؟ 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیدونم الان یه هفتس گیرم خسته شدم 😢 بار اوله اینجوری میشم یعنی بریم دکتر پروژسترون تجویز میکنه ...

من پس فردا روز پریودیمه 

فردا وقت دکتر دارم

همش فک میکنم لابد باردارم اما چرا بی بی منفیه ولی الان جدیدن بی بی نزدم هفته پیش چندتا زدم منفی بود 

من پس فردا روز پریودیمه  فردا وقت دکتر دارم همش فک میکنم لابد باردارم اما چرا بی بی منفیه ولی ...

عزیزممم خب بذار موعدت بگذره هنوز وقت داری شاید لانه گزینی هست من یه هفته از موعدم میگذره و لکه بینی دارم 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
عزیزممم خب بذار موعدت بگذره هنوز وقت داری شاید لانه گزینی هست من یه هفته از موعدم میگذره و لکه بینی ...

برای من دقیقا هفته پیش لکه بینی صورتی روشن داشتم بعد دوتا لکه خون قرمز روشن اومد تقریبا دو س روز ادامه داشت تموم شد که چند روز بعدش یکم دل درد داشتم بد هیچی 

الانم کمی لکه بینی قهوه ای ابکی دارم ک بیشتر وقتا اصلا نمیاد 

بعد سینه هام سفت شده بزرگ نمیدونم چشه اصلا

یعنی نرم دکتر؟ 

چرا دکتر رفتنم بد نیس ولی کلا چون لک داری اولین کار دکتر برات ازمایش خون مینویسه که اگه باردار باشی خوب نیس لک ت رو بدتر میکنه ولی نترس دکتر رو برو ایشالا خیره

برای من دقیقا هفته پیش لکه بینی صورتی روشن داشتم بعد دوتا لکه خون قرمز روشن اومد تقریبا دو س روز ادا ...

ان شاء الله که بارداری عزیزم 

چرا دکتر رفتنم بد نیس ولی کلا چون لک داری اولین کار دکتر برات ازمایش خون مینویسه که اگه باردار باشی ...

میگما اگه به جای دکتر خودم یه دکتر دیگه نزدیک خونه هم برم خوبه؟ یا آمپول پروژسترون بزنم مثلا که یا پریود شم یا اگه باردارم قطع شه لکه بینی 

مرسی گلم قسمت خودت♥️♥️♥️

ممنون گلی ان شاء الله