2777
2789
اینجور وقتا میگم خب به درککک والا سیستان بلوچستان تو دوره مجردی رفتبم کمک  دختر ۱۷ ساله به من ...

عزیزم محترمانه ترم میشه بگی. 

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
اینم مگه چیزی داشت که دروغ بگه درموردش اخه😐

میگه میخاستم بگم که منم میتونم سرکاربزارم پس حرفای بقیه راباورنکنید😐

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله. شیرینی دروغ بود. کیک راست. کیک تاپیکش تو تاپیک هام هست

چرا دروغ میگی پس.... 😐

یادمه عکس یکی از کاربرارو هم بدون اجازش تو تاپیک گذاشتی😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
😂😂😂😂😂من تو امضام واسه زاهدان لباس جم میکنم تا حالا ی نفرم کمک نکرده چی میگی اینجا همه کمک لازمن

میدونی من هربار امضاتو میبینم آب میشم میتونم از لباسام بفرستما ولی شاید باورتون نشه اونقد دستم تنگه ک هزینه پستشم ندارم 😔😞

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
میدونی من هربار امضاتو میبینم آب میشم میتونم از لباسام بفرستما ولی شاید باورتون نشه اونقد دستم تنگه ...

همین ک دلت صافه خدا ثوابش رو بهت میده😊😊😊

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
حرصم میگیره با نداری بدبخت به جامعه اضافه میکنن 

خب اره ولی دیگه هرجور ادمی هست. اون مغزش اینطوری کار میکنه

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
اینجور وقتا میگم خب به درککک والا سیستان بلوچستان تو دوره مجردی رفتبم کمک  دختر ۱۷ ساله به من ...

هوف ی دوستی دارم منم اهل همون طرفاس شوهرش کارگره میگه گفته میخام سالی یدونه بچه برام بیاری تا جایی ک تونسی اینقدم کیف میکنه دوستم بهش گفتم حماقت نکنیا اون واس خودش میگه تو از پا میوفتی داغون میشی پولم ک ندارین میگه برو بااابااا تو نمیدونی اینقد دوسم داره ک دلش میخاد ازم ی عالمه بچه داشته باشه منم هروقد بچه بخاد براش میارم 😐😒 

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
چی شده مگه

عکس شیرینی ازنت گزاشته بودمیگفت دختر۵سالم پخته اگه کسی ام میگفت نتیه میگفت فکرکردیدبچه های شمانمیتونه درست کنه دلیل نمیشه بچه ی من بلدنباشه😐😁

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
هوف ی دوستی دارم منم اهل همون طرفاس شوهرش کارگره میگه گفته میخام سالی یدونه بچه برام بیاری تا جایی ک ...

طفلی بچه‌هاشون 😭😭😭البته نسل جدید هم‌ با همون روش تربیت میشن 

کلا نمیدونم چرا فرهنگ‌سازی نمیشه روشون‌

عکس شیرینی ازنت گزاشته بودمیگفت دختر۵سالم پخته اگه کسی ام میگفت نتیه میگفت فکرکردیدبچه های شمانمیتون ...

آره. خداییش بعضیا باور کردن. زود_باور_نباشید#  

دوست عزیزم که امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست. می می ناز از کاربران قدیمی بودند که به دلیل سرطان سینه فوت کردند. مامان ترنم سال 89 به همراه همسر و دخترشون در سانحه هواپیمای ارومیه فوت کردند.  حالا لطفا برای روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان صلوات بفرست. حالا تو که دل مهربانی داشتی و برای کسانی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم تا آرزو هایت براورده شود. تو هم برای براورده شدن آرزویم دعا کن.  خواهران من، بدونید که این عیب نیست که نوار بهداشتی رو توی کیسه سیاه بذاریم. چون قائدگی هم مثل ادرار و مدفوع، چیز طبیعی بدن زن هاست و همونطور که لازم نیست آدم و عالم بفهمن که ما به دستشویی رفتیم، لازم نیست آدم و عالم بفهمند که ما قائده هستیم. بدونید که بکارت، (البته درصورتی که رابطه های دیگر هم انجام نشده باشد) عقب ماندگی نیست، پاکدامنی و حیاست. خواهر ها، بدونید که اسم دیگر رابطه قبل از ازدواج، رابطه نامشروع است. بدونید که حجاب اجباری اسارت نیست، عزت است. به جای اینکه هم دیگر رو به کشف حجاب تشویق کنیم، به با حجاب بودن تشویق کنیم. بیاید به جای فمنیست، مسلمان، یک مسلمان کامل باشیم. بیاید الگومان به جای فمنیسم، حضرت زهرا (ع) باشد.