هرچی می گیرید خواهشابعدیه مدت رهاش نکنید یه گربه چندروز توکوچمون بود متوجه شدیم خونگی واوردن اینجا رهاش کردن هرشب همسایه هابهش جا وغذامیدادن یه شب فقط بیرون موندصبح دیدیم یخ زده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر ریزش موهاشون و جیش کردنشون روی وسیله ها و لباس صاحبشون رو حساب نکنیم آره تمیزن😂
اونا توی خاک دستشویی میکنن هیچ وقت روی چیزی به جز خاک دستشویی نمیکنن با رژیم مناسب میتوان از ریزش موی ان ها جلوگیری کرد
ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک میریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔🌪️
میدونم برای شوخی گفتم❤️ ولی روی صاحبشون جیش میکنن برای یکی کردن بوشون نشونه دوست داشتن صاحبشونه &n ...
🥰
ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک میریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔🌪️