2777
2789
عنوان

😐😉داستان خریت های دوران نوجوانی من...

| مشاهده متن کامل بحث + 5251 بازدید | 126 پست

من رفتم و دیدم بلههه اقا انلاینه...

دست و پام میلرزید دقیق یادمه اوایل تیر بود اما من کل بدنم یخ زده بود از استرس نمیتونسم بهش پیام بدم گیج بودم اخه خیلی جدی گفت دیگ نمیاد و فراموشش کنم..

ولی بود

خود خودش 

بهش پیام دادم اونم مونده بود چی بگه 

گفتم تو مگ نگفتی میری سربازی و این حرفا

اونم اول طفره رفت گفت من رفتم اما دلم با تو بود و این حرفا (درصورتی ک با یکی دیگ هم بود)

باید ی سری چیزارو بفهمی اگر تونستی بمون نتونستی هم برو..

منم ک ادم احمق..

گفتم باشه بگو

گفت اسمم بهت دروغ گفتم گفتم خب باشه

گفت سنمم همینطور

گفتم خب چن سالته گفت ۱۸!!

گفت عکسامم دروغه اینا من نیستم این پسرخالمه

و من اسم علیرضاست و قیافمم اینه..

ی عکس فرستاد ی پسر فوق فوق زشت با پوشش افتضاح 

با گفتن اینا قلبم دو تیکه شد

تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم میشه برام دعا کنین؟🤯🥴         من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید..                            بهر خوشحالی من دردلم انداخت تو را😊😍                        

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خببب خببببببب خبببببببببب کشتیمممم بزارررر دیگهههه خبببببب ای خدا ۲۰ تا تاپیک رفتم هنوز نزاشتییی خبببب😭😭

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

خب😐

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

اسی افلاینه

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

بزار#    

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

دنیا روسرم خراب شد هیییییچ جوره ب من نمیخورد

ولی دلم باهاش بود

نمیخواسم فکرکنه بخاطر قیافش باهاش بودم خلاصه خریت کردمو گفتم بات میمونم

اونم علاقه ی دروغینش روز ب روز نسبت ب من زیاد میشد. 

ی روز گفت توجرا تلگرام نداری.

منم گفتم خب خط ندارم گفت اگر با خط من بیای جی

منم خریت کردمو قبول کردم

)اون رو اکانت من بود و من بی تجربه هیچی نمیدونستم)

چن وقت گذشت تا رفتم مدرسه و دوستامم ایدی تلگرامم گرفتن و بهم پیام دادن

کلی عکسامونو واسه هم میفرستادیم و من بی خبر از اینکه یکی دیگ هم اینارو سیو میکرده!

گذشت تا تولد من این اقا ی تبریکم نگفت اخلاق سگشم بدتر بدتر شد

من تولد گرفتم با دوستام کلی عکس گرفتیم و واسه هم فرستادیم

عکسایی ک کاملا پوششمون مشکل داشت اما من ب دوستام اعتماد داشتم غافل از اینکه اون پسره اوناروهم سیو کرده

تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم میشه برام دعا کنین؟🤯🥴         من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید..                            بهر خوشحالی من دردلم انداخت تو را😊😍                        

ینی بگو   

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز