2777
2789

بچه ها اینو براتون تعریف میکنم مخصوصا برای اون کم سن وسالایی ک تو مجازی عاشق میشن امیدوارم تجربه بشه 

تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم میشه برام دعا کنین؟🤯🥴         من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید..                            بهر خوشحالی من دردلم انداخت تو را😊😍                        

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منتظریم لطفا سریع تر بزارین چون کم سن و سالها الان درس دارن

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

۱۵ سالم بود تو یه سایتای مجازی با ی پسر حرف میزدم با پروفایل دروغین سن دروغین و البته حرفای دروغین

تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم میشه برام دعا کنین؟🤯🥴         من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید..                            بهر خوشحالی من دردلم انداخت تو را😊😍                        

Ok

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛

خیلی احساس وابستگی بهش داشتم اولین بارم بود ک با جنس مخالف انقدر گرم گرفته بودم همش عکسای طنز واسم می‌فرستاد و بهم واقعا احساس خوبی میداد جوری ک یک روز نمیتونستم بدون اون باشم 

روزا میگذشت و رابطه ما کاملا ساده و بی مشکلی میگذشت به من گفته بود۲۲ سالشه 

ی روز بعم گفت میخواد بره سربازی و دیگ شاید اصن نتونه با من درارتباط باشه 

بدبختی من از همونجا شروع شد شده بودم مث مرغ پرکنده دلم اشوب بود با هزار بدبختی ازش دلکندم چن روزی افلاین بود منم دیدم واقعا رفته تو پروفم نوشتم دیگ نمیام و کلا رفتم از اون سایت

شاید باورتون نشه دیگ دست ب لبتابم نمیزدم اصلا حال خوب نبود

حدود یک ماه از اون روزا گذشت من حتی اینترنتم نداشتم ی روز از فرط بی حوصلگی ب سرم زد برم داخل اون سایت کذایی و ی سری بزنم حداقل از روی پروفایلش دلم اروم بگیره