2777
2789
عنوان

مشکل شوهرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 61 پست

منم کهیر میزنم خیلی بده منم نمیدونم از چیه وکلی دکترم رفتم گفت باید خودت پیداکنی عاملشو.مال من خیلی شدیده داخل بدنم نای ومری ومعده هم میزنه درحد مرگ دردناکه.خدا برا هیشکی نخواد.دکتر بهم گفت تا آخر عمرت باهاته فک نکن که خوب میشی.آخرین بار ۳ماهه تمام کل بدنم کهیر میزد روزی نبود که خوب شم.الان نزدم چندماهه ولی مثلا تحریک شه پوستم میزنم.دکار بمن گفته همیشه باید سیتریزین بخوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کهیر میزنم خیلی بده منم نمیدونم از چیه وکلی دکترم رفتم گفت باید خودت پیداکنی عاملشو.مال من خیلی ...

ای بابا چقد بد!!! واقعا سخته اصلا اروم و قرار نداره از خارش انشالله شمام زودتر خوب بشین عزیزم

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
اخه من خودمم بهار کهیر میزنم فقط با ماست و سدر خوب میشه  برای همین بهت گفتم  البته کلینیک ...

دقیقا مثل من .حتی ایمپلنت وپیرسینگ ورنگ مو واینارم برام ممنوع کرده .با کلی ادویه وشیر وماست وگوجه واینا

اون سری منو بچمون که مدام پیشش بودیم چیزیمون نشد

نه بابا قارج که نیست کهیره واگیرم نداره

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

ببینید خب طبعشون چیه ازطب سنتی کمک بگیرید.

بابای من اینجوری میشد وقتی میرف بنایی یا جایی ک گردو خاک داره. پوستش اب دارمیشد و ب شدت میخارید

اگه از حساسیت غذایی و طبع واینانبود شاید آلرژی یا حساسیت فصلی هستش 

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن..... 

همسر من سالی یکی دوبار اینجوری میشە.

فک کم به چیزی حساسیت دارند

یە قرص خارجی هست می خورە یە روزە خوب میشە

خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏

فکر کنم ی بیماری که از اعصابه 

دوتا پماد بت میگم

اگ خواست استفاده کنه ببین تاثیر داره یا نه 

پماد تاکریل(تاکرولیموس) ۰/۰۳ درصد 

پماد کورتام ۰/۰۵ درصد

ولی باز بره پیش ی دکتر خوب

دقیقا مثل من .حتی ایمپلنت وپیرسینگ ورنگ مو واینارم برام ممنوع کرده .با کلی ادویه وشیر وماست وگوجه وا ...

خوب مگه میشه؟هیچی دیگه منم به همون ماست و سدر و کم خوردن الرژن ها اکتفا کردم

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
فکر کنم ی بیماری که از اعصابه  دوتا پماد بت میگم اگ خواست استفاده کنه ببین تاثیر داره یا نه&n ...

ممنون عزیزم💜

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..