2777
2789
عنوان

حاضر جوابی زن داداشم به مامانم بیاید بگم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 11751 بازدید | 291 پست
خب تو خونه تکونی که قراره با کمک هم انجام بدند طرف ممکنه نظر بده بگه بیا اینو بشور این کثییفه حرف ب ...

من بیشتر منظورم مثلا مادر شوهر یه ک یهو و سرزده میاد خونه کسی و نظر میده مگرنه این عروس خودش گفته بیا کمک

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
تا توی این موقعیت نبودید نمیتونید نظر بدید .چه ملکه باشه چه هر کسی .اگه راضی نباشه کسی بره کمکش حتی ...

والا این روزا هر کسی کارخودشو ب زور انجام میده چ برسه ب اینکه بخواد زوری کمک کنی😁😁😁

من منظورم با اون دسته عروسا هستش ک خیلی پررو و بی ادبن و فک میکنن دنیا رو انگشت کوچیکشونه

وگرنه من خودم مجردم،مهمون ک داریم با اینکه اهل کار نیستم دوس ندارم دست ب سیاه وسفید بزنه تا جای ممکن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانمای پسردار نترسین باباجان همه چی بستگی به اصالت و اخلاق دوطرف داره هم خودتون اوکی باشین هم در هر خونه ای رو نزنین برای عروس گرفتن

الان خاله ی من با دوتا عروساش جوری جی جی باجی هستن که حد نداره از سفر و خرید گرفته تا مهمونی و دورهمی سالهاست بیش از بیست ساله

زنداییم با عروسش عین مادر دخترن راحت راحتن و دوست ادم کیف میکنه هم احترام هم رو دارن هم محبت ، خودش میگه هیچ حرفی رو برای پشت سر نگه نمیداریم که کدورتی پیش بیاد

هر دو طرف باید اگاه باشن اصیل باشن وگرنه یه طرف طفلک له میشه

عجب 
خب زنگ می زنی کسی بیاد خونه بعد بگی به تو چه

😳😳😳😳😳تازشم مگر خدای نکرده خدای نکرده مادر شما کاگر اونه که به خودش اجازه داده زنگ بزنه بیا کمک 😳😳😳😳😳

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
عزیزم من یک حدسی میزنم اگر اشتباهه بگو گفتی مامانت با کارگر مخالف هستن میگن خودمون انجام میدیم  ...

عروس نگفته کارگر می گیرم گفته بیا کمک کن اصلا کارگر می گرفت مادرم چی کار داره برا خودش وسواس داره مامانم میگه کارگر نگیریم خودش نه عروس دوم هم ک خیلی خیلی کثیف بود خونه اش حالا ی جمع و جور می کرد کارگر هم می گرفت برا تمیز کاری اساسی

وسیله ها مال عروس هست از نظر شرعی قانونی و اخلاقی 

خونه ام مال پسره اگه پسرش بخواد مادرشو ببینه چی؟؟؟بعدشم اگه ب این باشه خانواده دختره اگه بیان پسره راضی نباشه حرومه پابزارن‌تواون خونه‌اگه شما اینجور میگید باشه

پدرم همه چیزم بود .....
آره مثلا مادرشوهر من رفت خونه جاریم ک باردار بود تمیز کرد بعد هرجا که رفت نشست آبروشو برد که خونش ای ...

وای چه بد، اصلاً گور بابای هرچی میخواد پشت سرم حرف بزنه والا حالا انگار خودشون خیلی تمیزن

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
منم مادرشوهرم هرچی بگه جواب نمیدم میگم بزرگتره مامانم بهم گفته خوبیاشو ببین به خاطر خوبیاش از بدی ه ...

بله حالا انگار مادرشوهر دیو دوسره

خب مامان من بارها گفته کفش بندی نخر برای بچه ات

من حتی به مادرشوهرم نمیگم فلان کار و بکن خودش میاد خونم دوست داره تمیز کنه بارها هم بهش گفتم مامان انجام نده 

دیگه اسمش و نمی زارم فضولی و دخالت

دنیا اونقدرها جدی نیست   
برای خونه تکونی رفت؟ 

ن عزیزم جاریم باردار بود یادم نیست فکر کنم 7ماهه بود دکتر گفته بود بچت خیلی پایینو.... باید استراحت کنه... اینم رفته بود کمکش کنه

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
آره بابا اصلا آدم این همه خرج میکنه یه کار گر میگیره که خودش رو راحت کنه یه بنده خدای دیگه هم یه پول ...

والا هم تمیز کار میکنه هم بی منته هم ثوابم داره

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
آره مثلا مادرشوهر من رفت خونه جاریم ک باردار بود تمیز کرد بعد هرجا که رفت نشست آبروشو برد که خونش ای ...

وای از این آدما متنفرم

زندایی منم همینجوریه به خدا خودش میاد پیشنهاد میده برای کمک به مادربزرگم کسی ازش کمک نمیخواد بعد که کمک میکنه همه جا میشینه ابروی مادربزرگم و میبره که مثلا اشپزخونه کثیف بوده و ...

خب مادربزرگ من مریضه و حتی درست نمیتونه راه بره چه برسه به تمیزکردن 

امسال که زندایی ام پیشنهاد کمک داد قبول نکردیم و ترجیح دادیم کارگر بیاد تو این کرونا ولی اون نیاد 

آدم اگر میره کمک کسی که نباید بعدش ابروی طرفو ببره

خانمای پسردار نترسین باباجان همه چی بستگی به اصالت و اخلاق دوطرف داره هم خودتون اوکی باشین هم در هر ...

چه خوبه اینجوری

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
خب تو از کجا میدونی ناهار نخوردن عجبا... نباید تهمت بزنید ک شاید واقعا خورده بودن    

اخه خورده باشن حتی یعنی برا ی لقمه جا نداشتن دل این هم خوش بشه منم می دونم خیلی تو گوشیه ساعت ۵ ناهار می خورن ۱ شب شام چند بار خودش گفته دیدم کاری ندارم یعنی برای ی لقمه هم جا نداشتن

وای چه بد، اصلاً گور بابای هرچی میخواد پشت سرم حرف بزنه والا حالا انگار خودشون خیلی تمیزن

منکه متنفرم. اما ولی من مامانم بنده خدا خیلی کمکم میکنه خیلی. 😂 حالا جلو خودم ب بقیه خانوادم میگه اینقدر کثیف بودمو... اما جلو غریبه... نمیگه ک آبرویه دخترش بره