2777
2789
عنوان

حاضر جوابی زن داداشم به مامانم بیاید بگم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 11754 بازدید | 291 پست

عزیزم‌ من تازه اومدم سر زندگیم و واقعا‌دوست ندارم برای کارهای خونم‌کسی کمکم بیاد یا مهمون دارم دوست ندارم زود بیان هی کار کنن خوشم میاد خودم همه چیو اماده کنم دفعه پیش خونه پدرشوهرم اومدن مادرشوهرپ خیلی زود اومد و واقعا دوست نداشتم از این نوع دلسوزی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس جمع نبند هم عروس قدر نشناس هم مادرشوهر قدر نشناس هم خاهرشوهر قدرنشناس دورشو باید خط کشید ...

احسنت احسنت

تکبیر

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
ب خاطر بچه ها ش که نگه داره اخه مامانم قدیمیه کارگر قبول نداره میگه خودمون انجام می دیم آخر سر هم گف ...

به مامانت بگو بفرما اینم از این اگه بهش میگفت به من چه کارگر بگیر خیلی بهتر بود

چند بار هم مامانم گفت چرا برای بچه کفش بندی خریدی برا عید خب مادره دیگه می خواد ی حرفی زده باشه از ت ...

😶😶

فقط میتونم بگم مامانت تو همه چیز قصد دخالت داشته اونم جوابش رو داده 

یعنی چی مادره  حرفی میزنه  همینه دیگه از سر بیکاری هرچی میخوان میگن بعدش میگن مگه چی گفتیم از رو تجربه و ... 

مامانت بگو بیکاری میری با اون کمر درد بشین خونت

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
مگه زنداداشم خودش نگفت مادرت بره کمکش؟ اگر مادرت ب میل خودش رفته خب عروستون حق داره ما خودمونم حوصله ...

نه بابا خودش گفته بیا پیش طاها و مهدی بشین من کار ها رو بکنم مامانم هم رفته کمکش

مادر خودتون هم نمیاد؟خب شما دوست ندارید شاید مادرشوهرتون دوست داشته باشه بیاد خونه پسرش.

اره . اونم میگه وقت ندارم . میگم بیا خونه خودته . میگه نه وقت ندارم . امسال تا الان فوقش دو بار اومده .

من خودمم بیشتر خونه مامانم هستم . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

Stop🤚🤚

ماها درست متوجه‌نمیشیم شما چی‌داری میگید شما‌م داری همینجور ادامه‌میدی.

ولی زنداداشت بی ادبی کرده باشه.

اما ببخشید‌ دورازجونش مگه مامانت زبون نداره؟؟باید باهمین لحن میگفت:

اگه‌خودت میدونی پس مرض داری بمن زنگ زدی بیام با این کمر؟؟مریضی یا دلت درد میکنه؟؟

بعدم سریع ماشین میگرفت برمیگشت.

زن داداشتم به درک بره.هیکل نحسشو بکار بگیره خونشو پاک کن.اون گوه زده بعد یکی‌دیگه بیاد پاک کنه براش تازه کلی حرفم بشنوه.

مخالفا ریپ نزنن😑😑😡😡

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
بعدش مامان خنگ من گاز رو پاک کرده خانوم پسند نکرده ک خودم پاک می کنم حالا خونه و زندگیش چرب و کثیف ه ...

واقعا ک خواهرشوهری‌.دوس داره گازش چرب باشه.ببین اگه یکی مثل خواهر شوهر من باشی واقعا خدا ب داد عروستون برسه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.