2777
2789

همسایه بغلیمون سه سال پیش خواس خونشو باز سازی کنه بعد یه جوری دیوارا رو ازش جاش می‌کندن که به خونه ما ضربه می‌رسید یهو یه دیواریو میزدن اونم با یه صدایی عجیبی می‌ریخت زمین من تو خونه خواب بودم صدای اجرا جوری اومد از خواب پریدم... بعد کم کم خونه ما ترک ورداش کلا در حیاط و همه جا تازه انکارم میکردن که نه از اول این تَرَکا بوده در حالیکه وقتی اینا شرو به خونه سازی کردن خونه ما همه جاش ترک ورداش... الکی گفتن باشه ما دیه رو پرداخت میکنیم که زدن زیر حرفاشون حتا آوردیم خونمون نشونشون دادیم ترکا رو 

گذشت و گذشت ولی خبری از جبران خسارتمون نبود! بلخره اینا خونه لوکس و لاکچری ساختن و خونه مارو هم خراب کردن کلا گچ خونمون نَمی شد! 

یه سال نشده بود که یهو مادر شوهر فوت کرد! آخه چن طبقه بود با عروس ها و مادر شوهر.... بعدش اینا برشکست شدن! مجبور شدن خونه ای ساختن رو بفروشن و خودشون یه جای دور افتاده زندگی کنن! اخه اینا خیلی جیگر مامان بابام سوزوندن با حرفای الکیشون! خدا هم اون خونه رو نصیبشون نکرد 

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️

کارما#  

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر کاری بازتاب داره  خونه شما رو خراب کردن خودشون آواره شدن

دیقا👌🏻☀️

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️

چن ماه پیش مریض شذم باید بستری میشدم بیمارستانای دولتیم کروناییی بودن همسرمم برد خصوصی گفتم نه گف از سرراه پیدات نکردم که. خلاصه تو بیمارستان مادرشوهرم اومد اتاقم خیلی لوکس بود دیگه نمیدونست چیکار کنه که اره منم عمل دارم نمیرم خصوصی مگه پول اضافی دارم. خلاصه منم به فکر فر رفتم همسرمم گف فکر نکن میخوای جمع کنی که چی بشی مثل این؟!!شکمشو نگاه کن.مادرشوهرنم گف انگار پاهای زنتو نمیبینی که چقدر توپولن خلاصه منم خیلی ناراحت بودم بعد گف اره مادرمم سنگ کلیه داشت نرفت خصوصی خلاصه این رفت. سر یه هفته کرونا گرف داشت میمرد دیگه زنگ زدم حرفم نمیتونست بزنه. 

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
چن ماه پیش مریض شذم باید بستری میشدم بیمارستانای دولتیم کروناییی بودن همسرمم برد خصوصی گفتم نه گف از ...

😞💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز