2777
2789
عنوان

اولین دو ...س...پصرتونو یادتونه؟

413 بازدید | 68 پست

12 سالم بود دوستم آشنامون کرده بود دوسته دوست پسرش بود 

اولین بار زنگید مامانمو پیچوندم رفتم بیرون باهاش حرف بزنم😁 یه شب زمستونی بود تو دی ماه😁

خنگول بودم چقد عاشق اهنگ پیشوازش بودم😄

نمیدونم اصن ملاکم چی بود همون بار اول صحبت کردیم تلفنی حس کردم وابسته اس شدم

سال_بعدش_حالم# بهم_میخورد_ازش😁#  

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره با پسر داییم دوس بودم🙉

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد
من نداشتم اما تنها مرد نلمحرمی که باهاش چت کردم شوهرم بود 😂

ن من از موهای سرم بیشتر دوص پصر داشتم😂

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔

من١٢سالگى چپكى مينشستم رو دشويى

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

نداشتم🤪

من شادم و همیشه لبخند میزنم😊🤗عااشق زندگی و رشتم هستم😍برای رسیدن به اهدافم سر سختانه میجنگم و هیچ وقت پا پس نمیکشم💪عاشق کتاب خوندن هستم🥰عاشق زبان انگلیسی هستم🤩من تو تاریخ 1402/5/18 به همههه آرزوهام رسیدممم🥳

کلا 1 دونه بوده اونم بیام اَ یاد ببرم 🙄👌🏻

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا
ن من از موهای سرم بیشتر دوص پصر داشتم😂

خوبه پس دنيا ديده اى  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

پصر؟ 😂😂ایول چه زود شروع کردی من اولین دوستم 20 سالگیم بود ی پسر دانشگاه امیرکبیری اولین قرار هم پارک دانشجو بود خدایی خیلی شخصیت مزخرفی داشت ولش کردم سه چهار ماهه😂😂😂😂

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...