2777
2789
خب همون خدا مجاز کرده براشون دیگه 

نه آخه همونم خدا گفته عدالت باشه که تهش گفته این عدالت هیچ وقت اتفاق نمیفته پس در اصل نمیشه صیغه کرد هیچ وقت جوری که خدا راضی باشه ولی خب اکثرا فقط قسمت مجاز بودنش میبینن چیزی که به نفعشون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه آخه همونم خدا گفته عدالت باشه که تهش گفته این عدالت هیچ وقت اتفاق نمیفته پس در اصل نمیشه صیغه کرد ...

خب اصلش همون قسمت مجاز بودنشه دیگه

شما وقتی کسیو ببری تو یه شیرینی فروشی بگی میتونی هرچقدر دلت میخواد شیرینی برداری دیگه صبر نمیکنه اما و اگرهاتو بشنوه 

میگه اگه واقعا اون اما و اگرها مهم بودن خب منعم میکرد اجازه نمیداد میگفت فقط یدونه!

اما و اگرهای ازدواج مجدد اگر هم رعایت نشن اون ازدواج رو باطل نمیکنن و مشکل شرعی براش پیش نمیارن فقط چنتا گناه بیشتر واسه طرف نوشته میشه.همین

{ خانم هستم }
منم موافقم  و کاش قران انقدر نیاز به تفسیر نداشت

نیاز به تفسیر نداره قران برای همه زمان ها فرستاده شده و کاملا قابل فهمه تا همه بتونن ازش استفاده کنن

اینا الکی میگن تفسیر که مردمی که از بعضی ایات عصبانی هستن رو اروم کنن وگرنه تفسیری در کار نیست.

{ خانم هستم }
نیاز به تفسیر نداره قران برای همه زمان ها فرستاده شده و کاملا قابل فهمه تا همه بتونن ازش استفاده کنن ...

ولی من سوره ای که راجع به زن ها گفته متوجه نمیشم  

پس به همین مجردیم ادامه بدم    

سعی کن تا میتونی طرف مقابلت رو بشناسی

شناختت رو ازش کامل کنی بعد ازدواج کنی

در طول دوران شناخت حتما سعی کن چندین بار بر خلاف میلش عمل کنی تا عصبانی بشه و واکنش نشون بده 

ادما اونجور مواقع خود واقعیشونو میریزن بیرون

تا از علاقه مردی نسبت به خودت مطمئن نشدی باهاش ازدواج نکن

مردا مثل ما زنا نیستن که به خاطر ابرو و بچه زندگی کنن

اگه زنشونو واقعا از ته دلشون دوست نداشته باشن هیچوقت یه همسر خوب برای اون و یه پدر خوب برای بچه های اون زن نمیشن.

و در اخر هم‌ تنها راهی که ادم داره اینه که توکل کنه به خدا و ازش بخواد با یه زندگی سخت امتحانش نکنه.

{ خانم هستم }
ولی من سوره ای که راجع به زن ها گفته متوجه نمیشم    

معنیشون واضحه 

هرچی تو ترجمه نوشته اصلش همونه 

ترجمه اش رو بپذیر 

تفسیر مثل وقتیه که بچه رو میخوای ببری براش امپول بزنی ولی بهش میگی دارم میبرمت پارک.

{ خانم هستم }