2777
2789

من بودم ، ولش کن برو سراغ زندگی خودت (:

خیلی سخته واقعا تو خیلی از لحظه ها و فکرایی که اذیتت میکنه.. خودت متوجه ای چی میگم،واقعا درست نمیشه یا اون یا فکر تو رهاش کن .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بودم ، ولش کن برو سراغ زندگی خودت (: خیلی سخته واقعا تو خیلی از لحظه ها و فکرایی که اذیتت میکنه. ...

اره دقیقا تو کنسرت وقتی اهنگ میزاره فیلم کتاب هرچی حتی وقتی منننن حرف میزنم 

خیلی دوسش دارم ولی این رفتاراش دلمو میشکنه تقصیر من چی بوده این وسط😢😐

پس من چیکار کنم😢😢😢اینم دقیقاااااا همین کارو میکنه دووینم میکنه 

خودتو گول نزد...رهاش کن بذار اونی که شجاعت ی رابطه واقعی و عشق دادن داره...کسی که لایقته بیادجلو...از زندگیت پاکش کن تا جای خالیش پر بشه..وگرنه اگر تو ذهنت نگهش داری تنها می مونی

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
اره دقیقا تو کنسرت وقتی اهنگ میزاره فیلم کتاب هرچی حتی وقتی منننن حرف میزنم  خیلی دوسش دارم ول ...

ببین من کسی نیستم که بگم چیکار کنی،ولی من دقیقا همین بود شرایطم آخرشم بدون هیچ حرفی بامن رفت سراغ همون دختره دوباره،من انگار این وسط یه اسباب بازی بودم که حوصلش سر نره ، خیلی سخت بود، امیدوارم براتو اینجوری نباشه😊

ببین من کسی نیستم که بگم چیکار کنی،ولی من دقیقا همین بود شرایطم آخرشم بدون هیچ حرفی بامن رفت سراغ هم ...

چه بد ناراحت شدم😢و ممنونم بابت راهنماییت

چه بد ناراحت شدم😢و ممنونم بابت راهنماییت

نه عزیزم ناراحت چرا. فقط تو خودتو دوست داشته باش و دست کم نگیر بیشتر از بقیه به فکر خودت باش ، بخدا انقدر دلسوزیشو میکردم خودم بهش پیشنهاد داده بودم میخوای دوباره رابطتتو درست کنم ؟حتی تصمیم گرفته بودم برم با دختره بیرون باهاش صحبت کنم. ولی حماقتی بیش نبود خودشون زودتر کارو تموم کردن😄 حالا واسه من که تجربه شد انشالله برا شماهم هرچی صلاحه اتفاق میفته🤍

پس من چیکار کنم😢😢😢اینم دقیقاااااا همین کارو میکنه دووینم میکنه 

فایده نداره عزیزم از زندگیش بیا بیرون تا بیشتر ازین گرفتارش نشدی . دارم حقیقت میگم ولی میدونم تلخه خیلی هم تلخه ولی چه میشه کرد . واسه آرامش خودت و آسوده بودن فکرت در آینده کات کن اگه تعهدی نداری. اشتباه منو تکرار نکن

2790
2778
2791
2779
2792