2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله زن و ۳بچه

اسی یعنی شناسنامشو چک نکردن

یا موقع خواستگاری ی تحقیق صورت نگرفته😐🤦🏻‍♀️

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 

چچرا تحقیق نکرده....دنبالش نرفتن نمیخوام شماتت کنم ..ولی بعصیا اونقدر هول شوهر میزنن واسه پز دادن و عکس گزاشتن و قربون رفتن و این ادا بازیا و بستن دهن بقیه .فقط میخوان ازدواج کننن .چند بارم تحقیق میکردن دنبال میرفتن زن داشتن چیزی نیس راحت پنهون کرد...عروسی نگرفتن؟؟یک فامیل نبوده بگه....نمیدونم سخته باورش

اره ولی این اقاهه خرش میره

آره قاعدتا وقتی تونسته شناسنامه ای بگیره که اسم زن اولش توش نباشه پس یه راهی پیدا کرده بوده که صدتا دیگه هم میخواسته بهش میدادن.

به دوستت بگو یه وکیل گنده ای بگیره که خر اون بیشتر بره. جرمش خیلی زیاده. هم جنبه ی عمومی داره هم جنبه ی خصوصی

چچرا تحقیق نکرده....دنبالش نرفتن نمیخوام شماتت کنم ..ولی بعصیا اونقدر هول شوهر میزنن واسه پز دادن و ...

عزیز راستش دوست منم خیلی بی کس و کار هست پدر نداره مادر ساده روستای داره که سر زبون نداره خواهرمی نداره برادراشم که مثل یزیدن از بدبختی بوده  که کسی رو نداشته یه تحقیق کنن براش

عزیز راستش دوست منم خیلی بی کس و کار هست پدر نداره مادر ساده روستای داره که سر زبون نداره خواهرمی ند ...

الهی   اینجور گرگها معمولا یکیو گیر میارن که کسی رو نداشته باشه پشتش باشه
خدا خودش کس و کار همه ی بی کس و کارها باشه