2777
2789
عنوان

خونمون قشنگ نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 3389 بازدید | 61 پست
اخه دلیلش چیه این همه تگ شون میکنی تو تایپکا 😊

حوصلش سر نرع بچم @ماه_تنها ❤❤💋💋

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

وا چیکار به تو دارن؟؟

سرزمین_عجایب#  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چیکار به تو دارن؟؟

عزیرم کاری به من ندارن فقط کنجکاو شدم چون هر تایپکی میرم میبینم فقط تگ میکنه . مگر نه قصدم ناراحت کردنشون نیست به من ربطی نداره 😘

تیکر تولد 1سالگی دخترمه 👨‍👩‍👧     با افتخار کرد کرمانشاهم💚💚  

عزیزم چرا برات مهمه؟در حدی که داری سعی کن همیشه خونه ت رو باسلیقه و تمیز و مرتب نگه داری.ماهم خونمون ...

آره ، خداروشکر خونمون بد هم نیست ، کاغذ دیواری طلایی داریم با پرده و دکور نقره ای ، کلا نقره ای طلاییه😂 ، مبلا هم طلایی 

آره ، خداروشکر خونمون بد هم نیست ، کاغذ دیواری طلایی داریم با پرده و دکور نقره ای ، کلا نقره ای طلای ...

خداروشکر که داری دوستم.این روزا بااین شرایط اقتصادی همین که سقفتون مال خودتونه شکر.ایشالله یکم شرایط بهتر میشه هرچی دلت خواست میخرین 

😒😒😒حالا من هرچی میگم تو یه چیز دیگه بگو 

ببخشید 

چند صفحه عقبم دارم تگ هاشو جواب میدم

من حالم خوب نبود اون هی تگ میکنه من یادم برم مشکلمو 

بخاطر همینه

فقط قصدش سرگرم کردنمه

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
آره ، خداروشکر خونمون بد هم نیست ، کاغذ دیواری طلایی داریم با پرده و دکور نقره ای ، کلا نقره ای طلای ...

خیلی یا حسرت همین چیزایی که تو داریو دارن نا شکری نکن .همیشه دست بالای دست هست 

فدای سرت انشاءالله مزدوج شی ی خونه لوکس میخری الان ارامش و سلامتی داری سپاس گذار باش 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎