ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم ببلاک ای ار میدادم، اولش شیر خودم رو میخورد تا 6 ماهگی توپول بود، اما بعدش که شیر خشک رو شروع کردم معمولی شد، منتها من میگم وقتی این شیر به بچه ساخته چرا تغییر بدی آخه، یهو اذیت میشه، گناه داره
من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
منم ببلاک ای ار میدادم، اولش شیر خودم رو میخورد تا 6 ماهگی توپول بود، اما بعدش که شیر خشک رو شروع ک ...
منم از همین میترسم که اذیت بشه آخه وزن گیری ش کمه وگرنه از همه لحاظ از این شیرخشک راضی ام یه مقدار گرون هست ولی خیلی خوبه اصلا یبوست نمیاره ارگانیکه فقط به خاطر وزنش میخوام عوض کنم
بچه من تا یکسالگی رفلاکسش افتضاح بود..روزی حدقل 30بار بالا میاورد حجم زیاد شیر رو...یکماه اول وزنش کم شد...دکتر از ماه دوم ببلاک ای ار داد...عالییییی بود...وزنش خیلی خوب بالا رف..تپل شد
به جای استفاده از مواد شیمیایی بهتره شیر بز رو امتحان کنید بهترین ماده غذایی دنیاست خیلی خاصیت داره و بهترین دارو برای بسیاری از بیماری هاست حدود نود و شش درصد املاح و مواد معدنی و ویتامین داره برای الرژی و دیابت و فشاره خون مثل معجزه میمونه اگر گوشت بز رو با شیر بز مصرف کنید برای نازایی بهترین شفاست اگر دنبال شیر بز هستید مزرعه بز مروگل ذو توگوگل سرچ کنید