2777
2789
مامان ساینا منم گلستانم اگه مهد کودک خوب تو گلستان پیدا کردی لطفا بهم بگو

سلام دوست عزیز منم گلستان هستم میخوام دختر ۱۰ ماهه مو بزارم مهد اگه مهد خوب میشناسی بهم معرفی کن ممنون میشم 

مرسی از همگی. منم تعریف مهد هادی و هدی رو شنیدم. البته خودم گلستانم. مهد چتر آبی گلستان چطوره؟ کسی ...

سلام دوست عزیز منم تو منطقه گلستان هستم میخوام دخار ۱۰ ماهه مو بزارم مهد اگه جای خوبی میشناسی بهم معرفی کن تو گلستان ممنونت میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم لطف میکنی ازتجربیات این چندوقتت در این مهدکودک مطالبی دراختیارمن بزاری.پسرم تازه میخاد بر ...

سلام مامان سیناگلی

شما پسرتونو گذاشتین اونجا؟ راضی بودین؟ خوب و بد از چترآبی زیاد می‌گن ولی جاهای دیگه من رفتم تو محدوده خونه اصن دوست نداشتم😢

کاش از نظرات هم استفاده کنیم،من خودم دوتا بچه هام۳و۵سالو میخام بزارم،چتر ابی ظاهرشو دوست داشتم حضوری محیطودیدم،همشون اول تعریف میدن،اما بازم میترسم،باغ سبز همه تعریف میدن۵ستارس،اما قیمتاس فضاییه

بدترین مهد کودک در گلستان چترابی هست مدیرش بسیار بد دهن کاز لحاظ بهداشت صفرهست از ظرف ولیوانهای کثیف استفاده میشود برای بچه ها ان کقت لیوان یک بار مصرف این سه سال دست نمیزنن فقط گذاشتن بهداشت بیاد ببینه در ضمن کتک میزنن بچه ها اصلا این مهد باید جمع بشه چون واقعا گنده

اصلا چتر ابی نزار یدمربی هرسال عوض میکنن بچه های که پوشاک میشن میزارن لحظه ای که خانواده میان وبراشون عوض میکنن از لیوانها یه بار مصرف استفاده نمیشه چون مدیر اجازه نمیده فقط دکوری گذاشتن برای شبکه بهداشت متاسفانه مدیر داخلی وخود خانم حمیدی دست بزن دارن  ودرکل ساختمان یه بخاری هست که مدیر اجازه نمیده همیشه روشن باشد برای همین اکثرا بچه ها سریع بیمار میشن

سلام میخوام نظرمو راجب مهد کیمیا خیابان ۱۱ پاداد بنویسم

من تابستان ۱۴۰۲ دخترم و پسرم رو با هم مهد کیمیا ثبت نام کردم

دخترم ۳ سال و نیم و پسرم ۲ سال و ۴ ماهه بود

نکات قوتش اینه که

- فضای مهد تمیز و مرتبه

- مربیا و بچه ها مرتب توی کلاس مشغولن و بچه ها رها نیستن

این مهد برای دخترم که وابسته نبود و راحت از من جدا شد خوب بود. 

این مهد برای بالای ۳ سال هست، من برای پسرم هزینه اضافه دادم تا مثلا نیمه خصوصی نگهش دارن و یه مربی مواظبش باشه

اما چشمتون روز بد نبینه، از همون روز اول به زور و با گریه از من جداش کردن و به من گفتن بیرون وایسم. دو الی سه روز همینجوری به زور و با گریه بردنش اما پسرم رو نتونستن جذب کنن. بعد دیگه من اعتراض کردم و گفتم باید همراهش بیام، قبول کردن ولی دیگه پسرم اعتمادشو از دست داده بود و فایده نداشت. 

منم دیگه نفرستادمش، یک هفته بعد پسرم لکنت گرفت و از همه چیز میترسه و ما درگیر گفتار درمانی و روانشناس کودک شدیم

برا پسرم دعا کنید

نقاط ضعف

- مدیریت بسیار خشک و بی انعطاف

- اصلا روانشناسی کار نمیکنه و با بچه های الان مثل بچه های دهه شصت رفتار میکنه

- در برابر گریه بچه ها کم حوصله و عصبی برخورد میکنه

خلاصه توصیه من اینه که یا بچه های خیلی کوچیک رو مهد بذارین یا بالای سه سال

واگر ناچارید که بچه ۲ ساله رو مهد بذارید خیلی با احتیاط این کارو بکنید