shagha78 مدیر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 864 عنوان پریود بی نظم | مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 19 پست سلام خانما خوبین من پریودم بی نظم بود دکتر سونو نوشت و همه چ خوب بود به مدت سه ماه برام مدروکسی تجویز کرد.ماه دوم که خوردم و پریود شدم الان امروز روز۱۰سیکلم بود ک باز پریود شدم علتش چی میتونه باشه?خیلی نگرانم ممنون میشم پاسخ بدین 1399/12/17 | 20:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shagha78 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 864 دوفاستون قبلا خوردم فقط پريود رو تنظيم ميكنه عکس رنگی برا چی مینویسن?
nahaal_72 عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6868 عکس رنگی برا چی مینویسن? براي اينكه وضعيت رحم رو بررسي كنن و لوله ها رو ببين تو چه وضعيته گرفته يا نهبيشتر براي قبل بارداري مينويسن كه لوله ها باز شه اسپرم به تخمك برسه یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌
nahaal_72 عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6868 اها انشالله ک خیره اقدامی? اره ولي فعلا هيچي به هيچي😔 یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌
shagha78 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 864 اره ولي فعلا هيچي به هيچي😔 چند وقته اقدامی گلم ?مشکلی نداری خدایی نکرده?دکتر دارو تحریک تخمدان نداده بهت?
nahaal_72 عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6868 چند وقته اقدامی گلم ?مشکلی نداری خدایی نکرده?دکتر دارو تحریک تخمدان نداده بهت? پي سي او هستم چرا تحريك تخمدان دارو زياد خوردم تا ببينم خدا چي ميخواد یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌