jjjnnnyyy مدیر عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 139 عنوان بچه هاتونو کتک نزنید | مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 43 پست شوهرم پرستاره میگه دیشب یه مادری عصبانی شده با مجسمه زده تو سر دختر۱۵سالش تا اوردن بیمارستان بچه مرده مادره غش کرده پولیسا اومدن بردنش میگفت انقد زده توسربچه بچه دستاشو گرفته روسرش تمام دستاشم خونی بوده خیلی اعصابم خوردشدخیلی 1399/12/17 | 18:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لوسترم عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 5522 من دیروز تا شب داشتم کارای عیدمو میکردم، دخترم عصری نمیخوابید خ. دمم خسته که هلاک بودم، یه دونه زدم روی پاش، فک کنم تا نیم ساعت بعدش داشتم پاشو بوس میکردمو ازش عذر خواهی میکردم
دختر۶۶۶ عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 406 اعصاب منم خیلی خوردشد ولی خوبه این چیزارو بگی شاید یکی اینجور باشه جلو خودشو بگیره یه بچه بیگناه دیگ ... آره..خدا به همه مامان وباباها آرامش بدهکه حتی دیگه سر بچه هاشون دادهم نزنن
یلدااا۱۳۷۱ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 15203 من فک کردم یبار پرت کرده و خورده مثلا ب گیجگاهش و بچه تموم کرده...شل مغز ۸بار زده؟! هرچی تصور میکنم برام قابل درک نیست هشت بار بچه خودت بزنی؟بچه ای که چقدر براش زحمت کشیدی چقدر شب و روز گریه کردی دعا کردی بخاطر مریضی و .... خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
نسررین۲ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 6929 ووی من یبار از دست پسرم و شوهرم خودم رو زدم حالا بچمم زیاد نترسیدا ولی من کللللی اعصابم خورد شد ک چرا نتونستم خودم رو کنترل کنم... نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن! خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟
jjjnnnyyy مدیر استارتر عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 139 آهان با مجسمه خیییلی زده تو سر بچه؟یا یبار پرت کرده و کاری بوده؟؟؟ بعد اون هی زده تو سر خودش مامانه ... مامانه۸بار زده بعد از وحشت غش میکنه
برنا11 عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 7283 مامانه۸بار زده بعد از وحشت غش میکنه یه لحظه دچار جنون شده برایه هر کسی ممکنه پیش بیاد به خدا پناه میبرم انشالله همچین موقعیتی واسه هیچکس پیش نیاد
دانشمندبزرگ عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 3140 خدا به فریاد دل اون مادر برسه... منظورت هیولاست دیگه مادر که نه Future assistant professor
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 15416 منظورت هیولاست دیگه مادر که نه این حرف رونزن...حتما مادر نیستی ...
دانشمندبزرگ عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 3140 دختر بیچاره رو سر بریدن هیچی نشدنه_به_خشونت_علیه_کودکان# نه_به_خشونت_علیه_زنان# Future assistant professor
دانشمندبزرگ عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 3140 این حرف رونزن...حتما مادر نیستی ... نیستم ،شما به این موجود حق میدید؟پس لابد پدر رومینا هم یه هیولا نیست نه ؟پدره دیگهاین تفکر که پدر مادر هر کاری بکنند اشکال نداره خیلی بدهصاحب بچه که نیستن هیچ کس نمیتونه زن و شوهر رو مجبور به بچه دار شدن بکنه Future assistant professor
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 15416 نیستم ،شما به این موجود حق میدید؟ پس لابد پدر رومینا هم یه هیولا نیست نه ؟پدره دیگه این تفکر که پد ... پدر مینا جریانش فرق داره...من اهل بحث نیستم...ان شاء الله مادر میشی منظورم رو بهتر درک می کنی...
خانوممهندس۲ عضویت: 1397/07/26 تعداد پست: 13548 ی لحظه آدم کنترلش رو از دست میده... حالا بچه نه ولی نشده عصبی شی چیزی رو پرت کنی سمت کسی؟؟؟؟ نه عصبانی شدی بزن تو دیوار اخه طرف کسی که نمیشه چیزی پرت کرد🤦♀️
دانشمندبزرگ عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 3140 پدر مینا جریانش فرق داره... من اهل بحث نیستم...ان شاء الله مادر میشی منظورم رو بهتر درک می کنی... فدات شم 😘 Future assistant professor