2777
2789

نمیگم همشون، دارم میگم بعضیاشون،نریزیدسرم. بعضی هاشون اینطورهستن ک ب دستورمادرشون یابه توصیه مادروخواهرشون بایه دخترازدواج میکنن، بعدم میگن روحرف مادرنمیشه حرف زد، بعد بعده 4سال میفتن دنبال عشق وعاشقی😐

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا سرو گوششون می جنبه بعضی هاشون هوای نفس خیلی سرکشی دارن وحشی و وحشی

حَواسِتو بِدِع ب ماهِت،چراغ هایه شَهر اَرزِش نَدارَن  سکانس تلخ یه دختر اونجاست که نه با  گریه آروم میشه  نه با سیگار              (دنیا از اولشم میزون نبود شیطان عاشق خدا بود و خدا عاشق انسان) هَمه چیز سیُ و دوم یک ماهی ساعَت ۲۵ و شَصت و یک دَقیقه حَل میشه...
چون اینا ادم نیستن حیوانن

اینا زندگی خودشون رواول بعد زندگی همسرشونوتباه میکنن. 

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...
اره بعد میگن تو انتخاب مامانم بودی 😂😂😂

اره والا😐😂

چه ربطی داشت ما رسممون همینه

ربطش اینه انسان به عشق ودوست داشتن احتیاج داره.  یه زن میگیرن واسه دل مادر وب انتخاب مادر بعدبعده چند سال دلشون یه عشق میخواد به انتخاب خودشون😐