2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 52 پست
بعضی جاها نوشته 3 درصد فقط بنظرت طلاشون خالص نیست یا خودشون با درصد کم میدن

اونایی که دیوار طلای دست دوم میفروشن و شخصی هست دیدم که کم میزنن ولی طلا فروشی خریدم همیشه 7 درصد بوده 

نمیدونم احتمالش هست که حقه ای داشته باشن 

آن کیست که از روی کرم با ما وفاداری کند... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دقیقا اونجا فکرمیکنیم به به چه معامله ی خوبی کردیم واما درراه برگشت ورسیدن به خونه وسوالات ذهن و ...

واسترس شدیدباچک کردی قیمت طلا واینکه وای بدبخت شدم اومد پایین ضررکردم کاش امروز میخریدم های بعدش!دیگ طلا نیمخرم واس سلامیتیم ضررداره دیگ

واسترس شدیدباچک کردی قیمت طلا واینکه وای بدبخت شدم اومد پایین ضررکردم کاش امروز میخریدم های بعدش!دیگ ...

آره😖وبعد اکثرا چندوقت بعد برای کارای همسر باید بفروشیش بعد چندماه تلاش کنی یه ذره شو جبران کنی بعد حرص بخوری چقدر ضررکردی😐

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌
آره😖وبعد اکثرا چندوقت بعد برای کارای همسر باید بفروشیش بعد چندماه تلاش کنی یه ذره شو جبران کنی بعد ...

منم‌دوبارطلاهاموفروختم موقعی ک فروختم دوماه بعدشروع کرد به گرون شدن طلا،موقعی هم ک دوباره خریدم ریزش کرد کلا شانس ندارم