2777
2789
عنوان

بعضیا عقده ای هستن ....

247 بازدید | 21 پست

رفتم تو یه تایپک خرید یه فروشگاهو به استارتر پینهاد دادم و تشکر کرد و ...

کلی گفتیم ایشالا مبارک باشه و ...

یه عقده ای مریض اومده به من میگه حالا چیکار کنیم تو اومدی این فروشگاهو معرفی کردی منم گفتم با شما که نبودم میتونستی نخونی تایپکو . اونم فحش و ... داده . باید تعلیق شه . به نی نی یار پیام دادم تعلیقش کنه . عقده ای هست واقعا .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كدوم تاپيك

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

حالا اینکه خوبه 

یه عده هستن دائم فقط میان اینجا دستور میدن 

فلانی فلان حرفت زشته 

فلان حرفت فلانه 

برید گم شید بابا 

یه  آدم چه قدر خودش و بالا یبینه از دیگران که بدون اینکه ازش نظر بخوان هی دیگران رو ارشاد کنه

💍♥ i said yes 

اون کاربرایی حال بهم زن هستن که یبار باهاشون بحث جدی داشتی و کینه به دل گرفتن :| حالا تو هر تاپیکی ببیننت مثلا غیر مستقیم تیکه بارت میکنن

خو جنبه و شعور بحث کردن ندارید نکنید   

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
الان لینک میدم ولی صداشو در نیارین لطفا اسم کاربرم نبرین خواهش می کنم نمی خوام فاش شه

باشه عزیزم 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

اعصاب.نزاشتن.که#  

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌
اون کاربرایی حال بهم زن هستن که یبار باهاشون بحث جدی داشتی و کینه به دل گرفتن :| حالا تو هر تاپیکی ب ...

چجوري يادشون ميمونه اخه

من كاربريه خودمو يادم نميمونه چه برسه بقيه😂

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد