2777
2789

با اینکه پدر مادرش خیلی فقیر بودن و 6 تا خواهر بودن ( باباش تو روستا باغداری.. مادرشوهرم هر سال میره سیب چینی) خود عزوس عمم هم مجرد بود میرفت کارگری 

ولی وقتی عروس عمم شد یه جوری خودشا جمع جور کرد ک انگار یه پرنسس.  الان  دیگ جوری شده ک یه ناز خاصی داره.. فهمیدس. به خودش خیلی میرسه

خودشا باارزش میدونه و به خودش احترام میزاره. با کلاس حرف میزنه و راه میره..  در عین حال به شوهرش نمیچشبه.. همیشه شیک پوشه. با ناز نگاه میکنه. ندید پدید نیس. باکلاسه. درحال زندگی میکنه. و هر جوری میخاد میگرده.. همیشه خونش تمیزه و بررررررق میزنه

به خدا اگه گذشتشا با چشام ندیده بودم اصلا فکر نمیکردم این همون دخترس

جوری شوهرش  و خانواده شدهرش دورورشه و هر چیزی رو نظرشا میخاد و بهش اهمیت میدن که مثل استغفراللع خدا میپرسنش 

حالا بعضیا میگن از درونشون خبر نداری ولی تا جایی ک دیدم و تو برخورداشون با عروسشون دیدم خیلی عالی بوده(یه چیز میگم یه چیز میشنوین) 

همیشه ب خودش میرسه ابروهاشو لیفت میکنه مژه میکاره

بعد منه احمق همش غصه میخورم که گذشته چرا این حرفا زدم چرا ابن کارا کردم 

همش با شوهرم دعوا ک بابات بهمون هیچی نداده 

خودمو پاین میگیرم بدون اعتماد ب نفس بدون هیچ ایده و تنوعی 

شوهرم حس میکنم مثل قبل دوستم نداره و بهم توجه نمکنه.. همش میگم نخرم اینو تا زمین بخریم 

ب خدا تو 22 سالگی موهام کلی سفید داره 

میخام از امروز شروع کنم فقط نمیدونم چطوری 

تو خدا کمک کنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همونایی که گفتیو انجام بده

اما نه بخاطر اینکه مثل اون بشی 

برای اینکه حالت خوب بشه

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!

راه زندگی آروم بی‌تفاوت بودن به هر حرف ، نیش و کنایه و زندگی بقیست برای خودت زندگی کن بی توجه به همه . فلانی چی گفت فلانی چیکار کرد فلانی چی خرید و پوشید و.... فکر کردن به اینا  ادمو نابود میکنه