داشتم پست قبل میذاشتم نتم تموم شد هستید همشو بزارم از اول؟
در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩👧
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
😆😆😆😆 رنگ ساله عزیزم ببخشید ک اونی ک رنگ سال رو گذاشته سلیقه نداشته 🤪🤪در هرصورت مبارکه
عزیزم بازم توصیه میکن بری به گوگل سربزنی ب هر حااال اصلا حوصله بحث ندارم اتفاقا تو تنم خیلی شیک بود
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
شما خیلی بی اعصابی گلم وقتی تاپیک میرنی و نظر خواهی میکنی باید منتظر نطرات مخالفم باشی بدرود
والا شما که بی اعصاب تری گفتم حوصله بحث ندارم شما الان دقیقا عصبی تری که😂😂 ب هر حال خداحافظ دیدی که اکثرا گفتن ست هستن و این سلیقه شماست که دوست نداذی!!
میدونی استارتر چرا اکثرا با خردلی و آبی موافق نیستن؟؟؟ چون یسری ترکیب رنگی خصوصا برای لباس بیرون جا افتاده و انتخاب رنگایی که متداول نیستن یجورایی جسارت میخواد پوشیدنش.