2777
2789
عنوان

بیاید عکس خرید عیدم📷

| مشاهده متن کامل بحث + 3140 بازدید | 82 پست

عزیزم خیلی قشنگ بودن همشون بدلخوشی استفاده کنی

فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩‍👧

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

این ست ۱۲۰ خودم ست کردمhttps://uupload.ir/files/el0e_img_20210307_132007.jpg

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
😆😆😆😆 رنگ ساله عزیزم ببخشید ک اونی ک رنگ سال رو گذاشته سلیقه نداشته 🤪🤪در هرصورت مبارکه

عزیزم بازم توصیه میکن بری به گوگل سربزنی ب هر حااال اصلا حوصله بحث ندارم اتفاقا تو تنم خیلی شیک بود

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
ب نت چکار داری عزیزم عقلانی خودت ب موصوع نگاه کن سفید بیشتر میاد یا خردلی لااقل کتتو طوسی میگرفتی ...

آبی و زرد یا خردلی جزو ست های رنگی  پر طرفدار هست . اما سلیقه ای هست . البته من خودم بودم با سفید ست میکردم . 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!
عزیزم بازم توصیه میکن بری به گوگل سربزنی ب هر حااال اصلا حوصله بحث ندارم اتفاقا تو تنم خیلی شیک بود

شما خیلی بی اعصابی گلم

وقتی تاپیک میرنی و نظر خواهی میکنی باید منتظر نطرات مخالفم باشی

بدرود

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
@کاپ_کیک_عصبانی     یادم بودی

مرسی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
شما خیلی بی اعصابی گلم وقتی تاپیک میرنی و نظر خواهی میکنی باید منتظر نطرات مخالفم باشی بدرود

والا شما که بی اعصاب تری گفتم حوصله بحث ندارم شما الان دقیقا عصبی تری که😂😂 ب هر حال خداحافظ دیدی که اکثرا گفتن ست هستن و این سلیقه شماست که دوست نداذی!!

https://uupload.ir/files/61hz_img_20210307_125935.jpg

۹۸ هزار

میدونی استارتر چرا اکثرا با خردلی و آبی موافق نیستن؟؟؟ چون یسری ترکیب رنگی خصوصا برای لباس بیرون جا افتاده و انتخاب رنگایی که متداول نیستن یجورایی جسارت میخواد پوشیدنش.

همون___delbar___هستم تعلیق شدم😑🤦‍♀️
والا شما که بی اعصاب تری گفتم حوصله بحث ندارم شما الان دقیقا عصبی تری که😂😂 ب هر حال خداحافظ دیدی ک ...

چیشد ک فک کردی من عصبی ام😵😵

من‌رو تختم لم دادم دارم نت گردی میکنم

من تعجب میکنم وقتی اعتماد ب نفس اینو ندارید ک نظر مخالف بشنوید دیگ چرا تاپیک میزنید

اینجوری ک دایم با خودتون جنگ دارین

در هرصورت واقعا این دفعه درود 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز