2821
2789
عنوان

کنکوووور

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 61 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ارهه شده دو  سه سالم پشت کنکور بمونم میخونم ببینم کلاس اینا میری من نمیتونم برم میخوام خودم بخو ...

انشالله همیییین امسال جفتمون قبول شیم😍😍

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
دانشجو هستن؟؟؟

ن مدرسه ایه دوازدهم ولی داره ۱۸ میخونه سفت و سخت میگه میشه

دختر ترک تبار❤کاربری واگذار شده ست قبلا با شماره من مال دوستم بوده و در تاریخ 17/10/1400 ب دست من سپرده شد .....بانوی سرباز...اگ کاربریو خودم ساخته بودم اسمشو میزاشتم میقولی 🤣❤
چرا حالا ازاد میتونی دولتی بیاری که هدفت رو بزرگتر بگیر بخدا راحت میتونی قبول شی فقط نگاه خوبی به هد ...

چون دولتی میخونم نمیتونم دولتی بیارم

فقط آزاد میتونم

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
چرا حالا ازاد میتونی دولتی بیاری که هدفت رو بزرگتر بگیر بخدا راحت میتونی قبول شی فقط نگاه خوبی به هد ...

منم همیشه اینو میگم ب اطرافیانم ولی میگن سنت رفته بالااا و نمیتونی حالا۲۲سالمم نشده

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪
چجوری این حرفو میزنی 😂رو چ حساب اخه قشنگم 

شما دارو سازی؟؟

دختر ترک تبار❤کاربری واگذار شده ست قبلا با شماره من مال دوستم بوده و در تاریخ 17/10/1400 ب دست من سپرده شد .....بانوی سرباز...اگ کاربریو خودم ساخته بودم اسمشو میزاشتم میقولی 🤣❤
اگه تو درسی مشکل داشتی الا رو دانلود کن گوش بده خیلی عالیه

جدیییی اره تعریفشو شنیدم نمیدونستم انقد خوبه مرسییییی دوستممم 

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪