2777
2789
عنوان

بیاین نمونه بارز بدترین زن داداش رو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 53 پست

اینکه پول داداشتو خرج میکنه که به داداشت و خودش مربوطه حتما جیبشو دیده که زن گرفته

اینکه دخالت میکنه این آدم هیچوقت آدم نمیشه و ازاول درست حسابی تحقیقرمیکردید راجبش بعد میگرفتیدش

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
الان میان میگن میخاستید عروس بچه نگیرید تو دخالت نکن ب تو چ..اگ نگفتن

مگه غیر اینه . یه بچه ۱۷سالع اصلا چی از زندگی حالیشه . اصلا چه میدونه زندگی مشترک چیه . اصلا دوران بلوغش کامل نشده 😞😞😞😞😞😞😞😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای از اون خواهرشوهراییا قشنگ معلومه😂

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

قشنگ از جمله هات معلومه چقد عصبیی😂ب نظرم مشکل از داداشتونه ک نمیتونه تعادل رو حفظ کنه.وگرنه ۱۷ ساله بیشتر ازین نمیفهمه.بهش رو داده.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

اوه استارتر یه لیوان آب بخور معلومه خیلی عصبانی شدی ببین خودت فهمیدی چی نوشتی زنداداشت حودش را چطوری پرت میکنه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

برا خودش بمب اتمی هست اینطور که شما میگین 

حالا باید صحبتای اونم شنید خواهر گلم 

بیشتر دعواها و دلخوری ها به خاطر سو تفاهم و درک نکردن افراد متقابله

گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم   از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا 

تقصیر خودتونه آخه عروس 17 ساله ؟؟؟ چاره ای نیست تحمل کنید بزرگ شه اقتضای سنش هست .

عشقم جونم زندگیم وکاااااالت آرزمه خانم وکیل شم روزی که خبر قبولیمو بشنوم تولد دوباره منه خیلیییییی زحمت میکشم برای آرزوم 

نمیدونم والا ما که تو اطرافمون از دختر ۱۷ ساله انتظار نداریم اصول زندگی مشترک رو بلد باشه باادب باشه درس بخونه کافیه

اون الان تو سنی هستش که فکر میکنه  باید خودشو همه جوره بروز بده اقتضای سنشه و اون اندازه نگه داشتن رو بلد نیست باید بزرگ بشه اموزش ببینه

عجب 
خوب اشتباه میگن؟

بعضی هفده ساله ها قد گودزیلان والا من با 24سال سن اینکارارو بلد نیستم چ برسه ب این زنداداش این....اینم خواهره دلش ب حال پدر مادرش میسوزه وقتی چیزی نگفتن داداش الکی داد و بیداد میکنه

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم