زن داداشم خیلی خیلی خیلی پر فاز و افداس برا هر کس و ناکسی هم ناز میکنه حالا بحث اینکه همش حتی جلو میخواد بپر تو حلق داداشم بکنار و حیا ندارع هوووووف چقدر حرص میخورم که چرا اینطوری میکنه انگار نه انگار همه شوهر خواهراش مجردن واقعا 😐
به شدت تمام پاچه خوار به شدتاااااا
همیشه حتی اگر پول داداشمم تموم شه ولی بازم این خانوم ولخرجی میکنه و شده باشه از حلقوم داداشم میکشه بیرون واقعا!!!
سر هرچیزی دخالت میکنه حتی وقتی همیشه نصف شبا گشنم میشه میخوام ی چیزی درست کنم واقعا خیلی عادتش بده شده باشه میاد بزور خودش درست کنه و بعد از تعریف از اینکه چقدر غذا بلده و خیلی خوشمزه تر از مامانم درستم میکنه حتی سر این تقسیم ارث که پدر مادرم صحیح و سالمن خودشو پرت میکنه یا هم داداشممو کاملا پر میکنه واقعا
سنی ندارع ها ۱۷ سالشه ولی باوز کنید از بچه ۱۲ ساله هم بیشتر شر درست میکنه چندین بار بخاطرش درگیری بین داداشمو مامان بابام پیش اومده(داداشمم به شدت رک هست و شده باشه حرمتارو هم میشکنه و از همه بدتر مث چی میاد وسایل خونمون و میشکنه همشم بخاطر فکرای عجییب زن داداشم که فکر میکنه ما به صورت غیر مستقیمی بهش گفتیم وضع مالی خانوادش خوب نیش(باور کنید خودم شاهدم که هیچی در اینباره نگفتیم غیر ازاینکه مامان بابام از صب تا شب همش بهش میگن عروس گلم و عروس قشنگم باور کنید بعضی وقتا فک میکنم عوقده داره 😐داداشم به شدت و از همه طرف حتی این زن بی ادبش که باور کنید داداشپ ی شهر ویگه بود اومده بود با خواهرم که هشت هفت سال از خودش بزرگتره دعوا کرده بود و هزار تا فش های رکیک داده بودو خواهرم برا اینکه این خانوم بازم شر درست نکنه هیچی نگف بش ولی بعدش این زن داداشم رفته بود پیش داداشم گریه کرده بود و همه کاسه کوزه ها سر،ما شکسته بود داداشم درحالی که میفهمید این فیلمشه هرچی بش گفتیم چه چیزایی گفته داداشم بازم گفت حتما شما کاری کردید اقا دیگه کلا خونم بجوش میومد ولی خدایی کاردم میزدی خونم در نمیومد الان ۶ ماهه عقده پدرمارو دراورده