2777
2789
عنوان

بیبی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 38 پست
یعنی مثبت نیست ؟؟!!

من فکرمیکنم مثبته.چون ماه های پیش ک میزدم هاله سفید رنگی میوفتاد بعددوساعت.ک خط تبخیر بود.ولی این ک زدم بعد یرب ایونور اونور کردم دیدم یدهاله صورتی کمزنگ داره.یعدیساعت ک خشک شد دیگه کامل دیده شد

ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما برو آزمایش بده اینجا معلوم نیس

الان نشون میده برم؟۶روز مونده هنوز

ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍
پس مبارکه عزیزم 

دعاکن واقعا مثبت باشه 

الان نشون میده برم؟۶روز مونده هنوز

عجله نکن  من ۵روز بعد موعد بی بی چک زدم مثبت شد تو هم چند روز صبر کن یه بی بی چک دیگه بزن تو این وضع کرونا برا چی بری بیرون

پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!  
انشالا یه نینی خوشمل بیاری 🙈😘😘😍

ایشالااااه😍😍

عجله نکن  من ۵روز بعد موعد بی بی چک زدم مثبت شد تو هم چند روز صبر کن یه بی بی چک دیگه بزن تو ای ...

اره عزیزم.خودمم میخام بگذره موعدم بعد.ولی یسوال اگ باردارم باشی مگه یهفته جلوتر نشون میده بییی؟اینم بگما فردا۱۴روزه ک تخمک ازادشده