2777
2789
نه کلا جلوگیری نکن ...چون واقعا تخمک گذاری معلوم نمیشه ...یه دلیل این که تو علم مدرن دیر باردار میشه ...

دقیق ۲۸ روزه اس

یعنی یبار به دلم موند یک روز عقب بندازم منم بی بی چک بزنم

خدایا کمکم کن تصویر پروفایلم تبدیل به واقعیت بشه..
یخ میذاشتم ولی همون سه بار در ماه رو اقدام میکردیم نه از شب پاک شدنم

دقیقا اشتباهت همینه.منم ماه سوم باردار شدم.چون دوماه اول فقط دو یا سه بار اقدام داشتم.ولی ماه سوم ی شب درمیون شبای تخمک...هرشب.دوباره تا عادت شم ی شب در میون.ک خدارو شکر عادت نشدم.

بسپار بخدا.شاید خیلی تاکید رو پسر میکنی از اونه.

راستی ی ایه هست تو مفاتیح بعد اقدام دستتو بزار رو پهلو بگو.ولی باید حتما اسمشو محمد بزاری.و خیلیارو من دیدم درست بوده.

بخدا اوم باردار میشه جنسیت از یادش میره

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نزدیک ۴

خیلی اوضات خوبه من ۱۲ ساله ازدواج کردم، شوهرمو اقدام نمیکنه😭😭 میگه سال دیگه، دکترم به خونش تشنه است، میگه زودتر اقدام کن خدایی نکرده شاید مشکلی بود شوهرم میگه هیچ مشکلی پیش نمیاد، اقدام کنیم بچه دار میشیم.

دقیق ۲۸ روزه اس یعنی یبار به دلم موند یک روز عقب بندازم منم بی بی چک بزنم

تو این ماه این کارو بکن بعد ببین چی میش

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
دقیقا اشتباهت همینه.منم ماه سوم باردار شدم.چون دوماه اول فقط دو یا سه بار اقدام داشتم.ولی ماه سوم ی ...

باش این بار دیگه این کارو میکنم.

ولی دوستم با یک بار اقدام حامله شد شوهرش کارش تهرانه پیش هم نیستن اصلا

خیلی اوضات خوبه من ۱۲ ساله ازدواج کردم، شوهرمو اقدام نمیکنه😭😭 میگه سال دیگه، دکترم به خونش تشنه اس ...

اخی

حالا من میگفتم زوده فعلا این مدتم خودم هی عقب انداختم ولی شوهرم میگه زودتر بچه داربشیم بهتره

باش این بار دیگه این کارو میکنم. ولی دوستم با یک بار اقدام حامله شد شوهرش کارش تهرانه پیش هم نیستن ...

خب آدما با هم فرق دارن گلم 

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
خیلی اوضات خوبه من ۱۲ ساله ازدواج کردم، شوهرمو اقدام نمیکنه😭😭 میگه سال دیگه، دکترم به خونش تشنه اس ...

چند سالته؟

بنظرم رضایتش بگیر برید توی اقدام

چون اقدامم کنی معلوم نمیکنه سریع حامله بشی یا نه

من اگ میدونستم اینطوری.  انقد طول میکشه از اول اصلا جلوگیری نمیکردم

چشم حتما. دکترم چی برم؟  امپولادبرا روز ۷ و ۸ و ۹ پریود میداد الان من روز دومم

مشکلت چیه که آمپول داده؟

باش این بار دیگه این کارو میکنم. ولی دوستم با یک بار اقدام حامله شد شوهرش کارش تهرانه پیش هم نیستن ...

ببین شانسی تخمکش ازاد شده بوده.ولی این کارو کن.جنسیتشم از خدا بخواه.ولی خواهرم بگو خدا تو صلاحم میبینی.

زندگی الان نیست ۲۰سال دیگه هم هست.ادم پسرش شه بعد معتاد شه چی.

فقط تقدیر بسپار ب خودش

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه
اخی حالا من میگفتم زوده فعلا این مدتم خودم هی عقب انداختم ولی شوهرم میگه زودتر بچه داربشیم بهتره

واقعا راست میگه هرچی زودتر اقدام کنی و بچه دار بشی بهتره، بعداً به دوتایی عادت می‌کنیم سختتون میشه

اگه مزاجتون سرده یا خیلی گرم نیس از دمنوش هایی که تخمک رو پر کیفیت میکنن بخورین و دوران پریود مراقبت کنین و گرمی موضعی بزارین دوران پریود و با سیاه دانه ماساژ بدین ...تغذیتم درست کن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز