2777
2789
عنوان

چجوری سبزه عید درست کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 30 پست

10 روز مونده به عید گندم خیس کن آبشو چن بار عوض کن بعد ۲۴ ساعت بریز لای دستمال نمدار،زود زود اب اسپری کن دستمال خشگ نشه بعد که جونه زد بریز تو ظرفی که میخوای توش سبزه باشه روزی چن بار اب اسپره کن بهش

با خاکشیر میشه برام بگی چه طوری درست کنم؟

یه شب خیس میکنم، رو کوزه جورابی چیزی میکشم بعد بذز رو میمالم روش. دوروزه جوانه میزنه

تو نت کاملش هست

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا عزیزم؟ مام نداریم فرمالیته س

من پسر خالم یه جوون بود ... ۱۸ ساله

دقیقا یک ماه پیش همین موقع فوت شد

بخدا اندازه داداشم دوسش دارم نمیتونم کنار بیام...

تا همیشه دورت میگردم❣💫
من عدس رو ریختم توی پارچه ای و روش رو پوشوندم و هر روز با اسپری آب میزنم بهش خیلی راهته

عدس پلویی؟ نمیشه بریزمش تو ظرف سبزه بعد روشو با پارچه بپوشونم؟

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 

الان عدس میشه کاشت

۲ روز تو آب خیس کن، آب رو روزی ۲ یا ۳بار عوض کن

بعد که جوانه زد بریز تو ظرف مورد نظر یه دستمال مرطوب بنداز روش

اصلا نباید بذاری دستمال خشک بشه (هم میتونی دستمال خیس کنی آبشو بگیری بندازی دوباره رو عدس یا اینکه هر چندساعت یکبار آب اسپری کنی رو دستمال)

بعد که سبز شد دستمال بردار تو نور غیر مستقیم بذار و روزی دوبار آب اسپری کن (کم)، محیطش هم نباید گرم باشه

من پسر خالم یه جوون بود ... ۱۸ ساله دقیقا یک ماه پیش همین موقع فوت شد بخدا اندازه داداشم دوسش دارم ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه و به شما و خانوادش صبر بده

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
الان عدس میشه کاشت ۲ روز تو آب خیس کن، آب رو روزی ۲ یا ۳بار عوض کن بعد که جوانه زد بریز تو ظرف مور ...

مرسی عزیزم‌

[QUOE=180113304]نمیدونم والا[/QUOTE]

گندم  بریز تو یه ظرفی پخشش کن فقط نسبت به ظرف اندازه بگیر زیاد نباشه آب بریز رو گندما بعد روش یه نایلون فریزر بکش بزار رو اپن آشپز خونه بعد دو روز جوونه میزنه نایلون رو بردار بزار خودش رشد میکنه هر روز یکم آب اسپره کن 

سفارش مقاله های دانشجویی و ترجمه متون انگلیسی پذیرفته می شود.اگه خواستین درخواست دوستی بدین.😍😍😍
[QUOE=180113304]نمیدونم والا[/QUOTE] گندم  بریز تو یه ظرفی پخشش کن فقط نسبت به ظرف اندازه بگیر ...

مرسی عزیزم