2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون....

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 32 پست

خونمون خیلی امنه یعنی طبقه ی دوم از سه طبقه س همسایه مونم بالاس و خیلی ادمهای خوبین ولی خب بعضی شبا تو دیوار چون سفاله سر و صدای خش خش مثلا جانور اینا ک تو دیوارن میاد بعد میترسم

اتفاقا همه ی اینکارارو میکنم تا ساعت یک و دو مشغول فیلم و کار اینا میشم ولی مشکلمم اینه خیلی دیر خابم میگیره.. شاغلهم هستم و خسته میشم در طول روز

ولی باز همییییشه دیر خابم میگیره

خواهش میمنم ی چیزی بگید که اینقد نترسم خودمم نمیدونم از چی میترسم مطمنم از دزد نمیترسم ولی ی حوریم فک میکنم سر و صدا میاد و البته میاد مثلا صدای پکیج و یخچال اینا میترسونتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم شوشوم شبکاره ولی با مادرشوهرم اینا تو ی ساختمونم منم خیلی میترسم ولی همه درارو قفل مکنم میام ...

منم ی شب ب اصرار خودم  همه رو راضی کردم و خونه موندم اینقد خدا روگفتم امشب سرو صدا نیاد ک نترسم خوببود اون شب هیچصدایی نیومد

شوهرمنم دوشب خونس ی شب نیست. البته بچه دارم. قبل بچه هم گاهی اینجوری بود ولی مشکلی با تنهایی ندارم ت ...

چ خوبه واقعا من مجردم بودم از تنهایی میترسیدم

من شوهرم هر روز ساعت سه یا چهار شب میاد خونه ولی خب عادت کردم اوایل میترسیدم ولی دیگه عادی شده فیلم ...

ب نظرتون چ طوری این سروصدا ها نترسونتم یا این صدا ها نیاد.. فک میکنم مشکل اصلیم ایما باشه که میترسونتم

ترس  واسه چی  تنهایی که خیلی خوبه  پفک فیلم چایی  گوشی  بعدم بگیر تخت ...

ب نظرتون چ طوری این سروصدا ها نترسونتم یا این صدا ها نیاد.. فک میکنم مشکل اصلیم ایما باشه که میترسونتم

نباید بترسی ب همین سادگی نرده بزن خونتونو یجوری امنش کن ولی خونت بمون

ب نظرتون چ طوری این سروصدا ها نترسونتم یا این صدا ها نیاد.. فک میکنم مشکل اصلیم اینا باشه که میترسونتم

ب نظرتون چ طوری این سروصدا ها نترسونتم یا این صدا ها نیاد.. فک میکنم مشکل اصلیم ایما باشه که میترسون ...

اصلا به اون صداها توجه نکن خودتو سرگرم کن تلویزیونو روشن بزار که صداش نداره اون صداها ادیتت کنه من تا شوهرم بیاد تی وی بازه

صدای چی؟

خونمون خیلی امنه یعنی طبقه ی دوم از سه طبقه س همسایه مونم بالاس و خیلی ادمهای خوبین ولی خب بعضی شبا تو دیوار چون سفاله سر و صدای خش خش مثلا جانور اینا ک تو دیوارن میاد بعد میترسم

اتفاقا همه ی اینکارارو میکنم تا ساعت یک و دو مشغول فیلم و کار اینا میشم ولی مشکلمم اینه خیلی دیر خابم میگیره.. شاغلهم هستم و خسته میشم در طول روز

ولی باز همییییشه دیر خابم میگیره

خواهش میمنم ی چیزی بگید که اینقد نترسم خودمم نمیدونم از چی میترسم مطمنم از دزد نمیترسم ولی ی حوریم فک میکنم سر و صدا میاد و البته میاد مثلا صدای پکیج و یخچال اینا میترسونتم

این پستی بود ک توضیح دادم 

خونمون خیلی امنه یعنی طبقه ی دوم از سه طبقه س همسایه مونم بالاس و خیلی ادمهای خوبین ولی خب بعضی شبا ...

دیگه خودت باید ببینی چحوری آروم میشی 

آیت الکرسی بخون و به خدا توکل کن 

موزیک های آرامش بخش یوگا موقع خواب گوش بده

پیج

دیگه خودت باید ببینی چحوری آروم میشی  آیت الکرسی بخون و به خدا توکل کن  موزیک های آرامش ...

خیلی ممنون عزیزم

دعا کن برام تورو خدا این وضع خیلی برام سخت شده