2777
2789
بله تو که راست میگی به زبون باشه منم دکتری فیزیک اتمیم از دانشگاه آکسفورد 😄

از سطح فکرت و سطح تصورت مشخصه پرستاری چقدددد رتبه ی بالایی میخاد😂. مشکلی نیس عزیز جان من لزومی نمیبینم خودمو به شما ثابت کنم ولی هر سوال تخصصی راجع به رشته داشتید میتونید بپرسید تا بفهمید چیزی که واسه شما آرزو هست واسه ما خاطره ست

والا همه همینو نگفتن فقط چهار نفر مثل شما که دقیقا نه پرستارن نه ماما و اصا نمیدونن انتخاب رشته چیه ...

مطمئنی که چیزی از انتخاب رشته نمیدونم؟

فقط دارم خداروشکر میکنم شما پزشکی قبول نشدی وگرنه کل ملت و خفه میکردی

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از سطح فکرت و سطح تصورت مشخصه پرستاری چقدددد رتبه ی بالایی میخاد😂. مشکلی نیس عزیز جان من لزومی نمیب ...

عزیزم میشه لطفا جواب سوال منو بدی....

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤
از سطح فکرت و سطح تصورت مشخصه پرستاری چقدددد رتبه ی بالایی میخاد😂. مشکلی نیس عزیز جان من لزومی نمیب ...

اگه رتبه بالا نمی‌خواست انقد متقاضی نداشت 

شما که انقد دکتری بهداشت باروری دارید چرا تمام سوالای دوره بارداری و مربوط به جنینتونو اینجا تو تایپیک آتون پرسیدید 

کسی که سواد داره اول باید برای خودش استفاده کنه

دروغ# شاخدار

روزت خوش 😄

خدایا بابت تمام داشته هام شکرت 🌺
مطمئنی که چیزی از انتخاب رشته نمیدونم؟ فقط دارم خداروشکر میکنم شما پزشکی قبول نشدی وگرنه کل ملت و خ ...

والا همه میدونن من چقد از رشتم ناراضیم 

فک نمیکنم چیزی برا پز دادن داشته باشه خودمم میخوام تغییر رشته بدم

ولی شما طبق قبل سال 95 میگی 

چقدر قشنگ حرف دلمو زدین الان قشنگ همو درک میکنیم بخدا تو تخمین وزن جنین حتما از دوتا ماما میپرسن ک ...

آره بابا متخصص زنان میاد میگه فلانی به نظر تو لگن چه جوریه میتونه زایمان کنه یا نه؟ به نظرت استیمیت وزن جنین چقدره؟ و هزار تا چیز دیگه. اصلا بدون مشورت تصمیم نمیگیرن خدا رو شکر اکثرشون فهمیده و عاقلن. 

عزیزم چند بار بهتون گفتم میشه لطفا یه کمک بکنید؟؟؟؟

میشه بیاید تو اون تاپیکی که بهتون گفتم؟

عزیزم  https://www.ninisite.com/discussion/topic/6034893 خانمایی-که-تو-بارداری-پریود-شد ...

بیست بار تایپیک زدی جوابتو دادن هی میگن نه باز اصرار داری که حامله ای  بزارحرفی که دوس داری رو بت بزنم اره صددرصد حاملع ای😅

اصلا همچین چیزی نیست من و دوستم متل هم بود رتبمون  حتی یک جا رفتیم برا انتخاب رشته کپ هم انتخا ...

اره منم تو دوستام همچین موردی داشتم پرستاری نیاورد اما مامایی قبول شد بااینکه پرستاری جزو اولویت اولش بود

اگه رتبه بالا نمی‌خواست انقد متقاضی نداشت  شما که انقد دکتری بهداشت باروری دارید چرا تمام سوال ...

اولا من دکتری ندارم دانشجوی دکترا هستم ثانیا در تمام اون تاپیکها گفتم خودم ماما هستم و از کسی سوال نپرسیدم فقط تجربه هاشونو پرسیدم تا ببینم چیزی خلاف اونچیزی که تو کتابای ما هست اتفاق افتاده یا نه چون سطح بتا در بارداری اولم بالا نمیرفت و از نظر رفرنس اون بارداری پوچ بود ولی من میخاستم ببینم مورد استثنا داریم چون علایم سقط نداشتم فقط بتا بالا نمیرفت و کجا بهتر از نی نی سایت. حداقل الان مدرک ارشدم همرامه میتونم اگر خواستی برات بفرسم که ببینی سطح فکرت چقدر پایینه . شما که از رشتت هم راضی نیستی خودت لطفا سم‌ پاشی علیه یه رشته دیگه نکن

بیست بار تایپیک زدی جوابتو دادن هی میگن نه باز اصرار داری که حامله ای  بزارحرفی که دوس داری رو ...

چزا به من میگی؟؟ 

به اون نفهم خدا برو بگو مو تو سر من نذاشت باید ناهر و شامم با کلمه به نظرت حاملم یا نه بخورم😂😂😀

اره منم تو دوستام همچین موردی داشتم پرستاری نیاورد اما مامایی قبول شد بااینکه پرستاری جزو اولویت اول ...

آره گلم 

دوستان احتمالا خیلی سال قبل کنکور دادن 

فک کنم قبلنا اینجوری بوده 

اگه اخرین رتبه های قبولی نسبت به ماماییو نگاه کنین پرستاری رتبه بهتری میخواد نسبت به مامایی

الان دقیقا چک کردم.مامایی تا بیست هزار قبول شده بودن سال ۹۸ و پرستاری تا ۲۵ هزار

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ