بله تو که راست میگی به زبون باشه منم دکتری فیزیک اتمیم از دانشگاه آکسفورد 😄
از سطح فکرت و سطح تصورت مشخصه پرستاری چقدددد رتبه ی بالایی میخاد😂. مشکلی نیس عزیز جان من لزومی نمیبینم خودمو به شما ثابت کنم ولی هر سوال تخصصی راجع به رشته داشتید میتونید بپرسید تا بفهمید چیزی که واسه شما آرزو هست واسه ما خاطره ست
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چقدر قشنگ حرف دلمو زدین الان قشنگ همو درک میکنیم بخدا تو تخمین وزن جنین حتما از دوتا ماما میپرسن ک ...
آره بابا متخصص زنان میاد میگه فلانی به نظر تو لگن چه جوریه میتونه زایمان کنه یا نه؟ به نظرت استیمیت وزن جنین چقدره؟ و هزار تا چیز دیگه. اصلا بدون مشورت تصمیم نمیگیرن خدا رو شکر اکثرشون فهمیده و عاقلن.
اگه رتبه بالا نمیخواست انقد متقاضی نداشت شما که انقد دکتری بهداشت باروری دارید چرا تمام سوال ...
اولا من دکتری ندارم دانشجوی دکترا هستم ثانیا در تمام اون تاپیکها گفتم خودم ماما هستم و از کسی سوال نپرسیدم فقط تجربه هاشونو پرسیدم تا ببینم چیزی خلاف اونچیزی که تو کتابای ما هست اتفاق افتاده یا نه چون سطح بتا در بارداری اولم بالا نمیرفت و از نظر رفرنس اون بارداری پوچ بود ولی من میخاستم ببینم مورد استثنا داریم چون علایم سقط نداشتم فقط بتا بالا نمیرفت و کجا بهتر از نی نی سایت. حداقل الان مدرک ارشدم همرامه میتونم اگر خواستی برات بفرسم که ببینی سطح فکرت چقدر پایینه . شما که از رشتت هم راضی نیستی خودت لطفا سم پاشی علیه یه رشته دیگه نکن