2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من فکر میکنم بشتر باشه بهتره مثل 1ص یا 12 سال چون دیگه راحت میتونی بچه کوچیکت رو به بزرگه بسپاری راحت باشی خودت زن عموی من اینطوریه الان خیلی راح ته با این که بچه بزرگش پسره

خیلی سخته 

من پیر شدم اعصابم ضعیف شده هزار تا درد گرفتم البته من هیچ کمکی نداشتم و دست تنها بودم شایذگد به خاطر اینه که انقدر بهم فشار اومده 

ولی واسه خود بچه ها خیلی خوبه 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
چقد با تاکید  ن بچم دیگه خیلی تنهاست ن دایی ن خاله ن عمه ن پدربزرگ و مادر برزگ

هرکسی‌نظر خودشو داره

از نظر من فرزند‌کمتر زندکی‌بهتر

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

[QUOTE=180052153]اونای ک گفتن عالی و خوب دلیل بیارین[/QUOTE]

دليل اينكه بچه اولت تنها نباشه،من خودم كلا ١خواهر دارم خيلي ناراحتم از اينكه چرا حداقل ي برادر ندارم يا حداقل اينهمه تفاوت سني بين من و خواهرم چرا بايد ميبود 

هرچند الان خيلي همديگه رو درك ميكنيم و به درد هم ميخوريم

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....