2777
2789
پایین تر هم میاد احتمالا شاید تا نهصد هم بیاد  اما شنیدم بعد از انتخابات بالای یه تومن هم میره

سری قبل یکی دو ماه پیش من از یک تحلیلگر بورس و طلا که خیلی وارد هست پرسیدم گفت در حال حاضر کف کانال طلا حدود ۹۰۰ هست و از این پایین تر نمیاد و دقیقا هم حرفش درست بود چند روزی روی ۹۰۰ موند و بعد دوباره کشید بالا

هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ....من اون ماهو دادم به تو ...یادگاری 🌙
بله کاربر پسر جوانمرد تو مادران هست  پیش بینی ایشون دقیق و درسته همیشه  خیلیا ازش کمک می ...

ایشون رو نمیشناسم من از شخص دیگه ای مشاوره گرفتم ایشان هم نظرشان همین بوده که روی ۹۰۰تومن میمونه و پایینتر نمیاد؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم معمولاً طلای خام به اضافه اجرت و به اضافه مالیات میشه گاهی اوقات طلافروش ها سر مردم کلاه میزا ...

ممنون عزیزم وقت گذاشتی چشم حتما انجام میدم ♥️😘

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
کجا تحلیل میکنه؟ الان چی میگه 

کانال دارای توی تلگرام راستش مدتی تلگرامم قطع است و اطلاعی از صحبت هاش ندارم آخرین تحلیل شه من یکی دو ماه پیش برای طلا بود که واقعاً درست بود

منم تا نهصد اومد نخریدم گفتن تا هفتصد میاد نخر اما یک و صد خریدم 

دقیقا منم‌همینطور 

شانس منه  حالا اگه با ۹۰۰ بخرم دو روز بعد طلا میشه گرمی پنجاه تومن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
ممنون عزیزم وقت گذاشتی چشم حتما انجام میدم ♥️😘

خواهش می کنم عزیزم ولی اگر برای سرمایه گذاری میخوای طلای دست دوم یا بدون اجرت بگیر البته از جای معتبر با فاکتور خیلی خیلی بهتر هست

خواهش می کنم عزیزم ولی اگر برای سرمایه گذاری میخوای طلای دست دوم یا بدون اجرت بگیر البته از جای معتب ...

منم دست دو گرفتم یه انگشتر گرفتم طلاش حدودا 15 میلیون میشددیک و نیم درصد گرفت

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  
خواهش می کنم عزیزم ولی اگر برای سرمایه گذاری میخوای طلای دست دوم یا بدون اجرت بگیر البته از جای معتب ...

عزیزم آدرس کانالشو میزاری آیدیشو بزار 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید