2777
2789
عنوان

دخترای ترک

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن از ترک ها دختر بگیرین

به ترکا دختر ندین😎

اینم جهت حمایت از دخترای تورک 😂

وگرنه ک خودم عاشق ترکام😁

خوب و بد هم همه جا هس

رسوماتم کنار بیاین باهم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

من ترک تبریزم  نسبتا خوب نیستن مخصوصا با فارس ها

خداییش تبریزی ها پاره تن فارسها هستن. من نمیدونم چرا دل خوشی ندارن از فارس

همه مون ایرانی هستیم و کرد و آذری و ترک و لر و بلوچ و زابلی و گیلکی و بختیاری و همه و همه رو مثل فارس دوست داریم. نگو اینجوری تو رو خدا. دلمون به همه ایران با هم خوشه. خرابش نکن 

بوی خون میاد تاپیکو ببند لطفا 

اینو بدون ک همه جا خوبو بد داره چ ترک چ فارس چ کورد چ لر 

نمیشه جمع بست

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
خودش اومده گفته میخوامش؟ چجوری معرفیش کرده؟ دیدینش شما؟ یا فقط حرفش بوده؟

توی تهران هست ولی اصالتا اهل تبریز هستن

ما هنوز ندیدیمش فقط داداشم دیده 

فقط میخواستم بپرسم خصوصیات خاصی دارن

ترکها و آذریها در کل خانواده های بافرهنگ و اصیل و خوش سلیقه ای هستن سوال کننده. زنهای خوب و خوش صحبت و خانمی دارن. خدایی گفتم. ولی خوب دیگه موردی هم بررسی کنید. یه وقت میبینید طرف استثنا از آب درمیاد. استثنا همه جا هست. اما در کل زنهای ترک و آذری که من دیدم تا حالا زنهای خانواده دوست و خوش سلیقه و کدبانویی بودن. ندیدم مورد منفی بینشون

خداییش تبریزی ها پاره تن فارسها هستن. من نمیدونم چرا دل خوشی ندارن از فارس همه مون ایرانی هستیم ...

من خودم فارس ها کرد ها و ... همشون رو دوس دارم میدونم فارس ها ترک هارو دوس دارن ولی ترکا اونارو دوس ندارن من عاشقشونم فرقی نداره هممون ادمیم

به من که خودم ترکم میگن وطن فروش

با افتخار استقلالیم...💙
بوی خون میاد تاپیکو ببند لطفا  اینو بدون ک همه جا خوبو بد داره چ ترک چ فارس چ کورد چ لر  ...

نه چرا بوی خون بیاد عزیزم. ما ایرانیا امروز از قدیما نسبت به هم همدل تر شدیم. خانمای ایرانی ماشاالله انقدر گل هستن که دیگه سر این چیزا با هم بحث نکنن.
لطفا سوال کننده رو راجب تبریز و بحث سوالش راهنمایی کنین دوستان. وارد بحثهای انحرافی نشید. کمکش کنید اگه میتونید و نظری دارید

نه چرا بوی خون بیاد عزیزم. ما ایرانیا امروز از قدیما نسبت به هم همدل تر شدیم. خانمای ایرانی ماشاالله ...

عضو جدید هستی فعلا نی نی سایتیارو نشناختی همیشه اخر اینجور تاپیک دعوا میشه و درنهایت تاپیک میترکه 

من خودمم تورکم و ب تورکا ارادت دادم منتها نظر همه یکی نیست و بجای اینکارا استارتر بزن تحقیق کنن بهتره

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
من خودم فارس ها کرد ها و ... همشون رو دوس دارم میدونم فارس ها ترک هارو دوس دارن ولی ترکا اونارو دوس ...

اونا نادان بودن جاهل بودن شما رو گفتن وطن فروش. بیخود گفتن. اصلا هم اینطور نیست. من خودم یکی جونم برای همه ایران با هم در میره. خاک پای ترکها و آذریها و همه اقوام ایرانی هم هستم. قربون همه ی تبریزی های عزیز و مهربون

عضو جدید هستی فعلا نی نی سایتیارو نشناختی همیشه اخر اینجور تاپیک دعوا میشه و درنهایت تاپیک میترکه&nb ...

ارادتمندیم عزیز. امیدوارم یاد بگیرن و بحث نکنن سر یه خاکی که ذره ذره ش مال همه مونه

اونا نادان بودن جاهل بودن شما رو گفتن وطن فروش. بیخود گفتن. اصلا هم اینطور نیست. من خودم یکی جونم بر ...

هممون ایرانی هستیم هممون هم وطن هستیم هممون انسان هستیم 

بخاطر اینکه استقلالیم بهم میگن وطن فروش😢

با افتخار استقلالیم...💙
توی تهران هست ولی اصالتا اهل تبریز هستن ما هنوز ندیدیمش فقط داداشم دیده  فقط میخواستم بپرسم خ ...

واللا زنهای قدیمی شون اکثرا خانم و دوران دیده هستن. من برخورد داشتم. خصوصیاتشونم کدبانو که هستن شک نکن. اگه اینم به مادر و مادربزرگش بره و به قدیمیهاشون بره که جا پای اونا میذاره.
حلا دیگه خصوصیاتی که دختراشون امروز دارن رو خوبه دوستان تبریزی بگن. اما کلا همه جا هم خوب داره هم بد. ولی خوب من چیزی که از ترکها یادمه توی هر برخورد خوش زبونی و خوش صحبتی و گرمی اوناست. کلا توی وصلت کردن حواس آدم باید باشه ولی. چون همه جا استثنا پیدا میشه