2777
2789

رفتم تو سایت دکتر انقدر باردار شدن پیشش یکی از یک سال گرفته تا ۱۵یا ۱۸سال که با اولین ای یو ای اسپرم اهدایی باردار شدن ..نمیدونم چکار کنم ..دوست خودم با اسپرم اهدای باردار شده سه تا بچه گفت اصلا پشیمون نیستم شوهرم خیلی دوستشان داره ۳تا رو ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت چه دل بزرگی داره. در واقع به خاطر تو داره فداکاری میکنه چون اون بچه رسما بچه ی خودش نیست. ولی من جات بودم قبول نمیکردم پرورشگاه وترجیح میدم

سال ۱۴۰۲ برای هممون اتفاقات خوبی میفته💜💚
بله هر لیاقت این بزرگ نداره

بحث لیاقت نیست عزیز جان 

بچه اوردن از پرورشگاه هفت خان رستم پشت سر باید بزاری خوده من وقتی خاستم اقدام کنم بهم گفتن ی خونه بنام بچه باید بکنی یا ی چیزی ک اینده رو تضمین کنه اگه دختر میخاید حداقلش سه سال تو نوبت باید باشید و پسر دوسال 

کلی تحقیق کارای اداری اخرشم ی نفر وقتی بزرگ شد اینو تو سرش بزنه بچه دیونه بشه ولی وقتی اسپرم اهدایی انجام خودت میدونی و شوهرت و هیچکس قرار نیست بفهمع با آرامش زندگیتو میکنی

اره رفتیم بهزیستی خیلی ..گفت باید تو نوبت باشین شاید سه سال شاید پنج سال انقدر دنگ و فنگ داره که نگو..اسپرم اهدایی میگم نمیام فردا یکی بفهمه گفت این یه راز هست بین من و تو و خدا...ای خدا کمک ما آدم ها بکن که به اسپرم اهدایی تخمک اهدایی رحم اجاره مدرسه آدم که خیلی سخته

بزن اسپرم اهدایی اصفهان خودش میاد برات دکتر ایزدی ..خیلی میان پیشش و شلوغه اگه کار بدی بود که انقدر نمی امدن پیشش از سراسر ایران میان پیشش ..خودم راضی به این کار نیستم