2777
2789
عنوان

ترکهای عزیز🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 203 پست
سلام نجورسن=سلام چطوری  نوار نیوخ=چخبر هارا گدیرسن=کجا میری  حالین نجدی=حالت چطوره  ...

نگار جان احیانا به خواهر کوچولو هم نداری؟

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام نجورسن=سلام چطوری  نوار نیوخ=چخبر هارا گدیرسن=کجا میری  حالین نجدی=حالت چطوره  ...

مرسی عزیزم 🥰

میشه علامت هاشو بزاری؟ ک بتونم درست بگمش

مثلا سَلام نَجورسَن

اینجوری

نگار جان احیانا به خواهر کوچولو هم نداری؟

نه گلم تک فرزندم 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
مرسی عزیزم 🥰 میشه علامت هاشو بزاری؟ ک بتونم درست بگمش مثلا سَلام نَجورسَن اینجوری

چشم 

هارا گِدیرسَن

هاردان گَلیرسَن=از کجا میای 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
ايوه دو رگه ان؟؟؟

بله

نه گلم تک فرزندم 

اخه منم یکی رو میشناسم مثل شما به کردی و ترکی مسلطه(مامانش کرد،باباش ترک) اسمش نگاره

خونشون کرج

یه خواهر کوچیک خم داره

مثل شما هم ۱۹ سالشه😐😁

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35