2777
2789
عنوان

امروز سبزه بزارين

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 46 پست
یعنی چی به ما نمیاد

نمیدونم هر وقت سبزه گذاشتن یکی تا یک ماه بعدش مرده نمیدونم اخه سبزه نمیذاشتن نمیمرد 

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به من یاد میدی

عزيزم اندازه مثلا نصف پيمونه بستگي به ظرفت داره عدس خيس كن تا دو سه روز بمونه تا بين دو لپه عدس اصطلاحاباز شه  بعد ميزاري لاي يه پارچه و اين طور باشه كه مواظب باشي پارچه خشك نشه بايد نم دار باشه تا عدسات جوونه كنن بايد روش اب بريزي تا چند روز كه قشنگ ديدي جوونه زدن و مقداري بلند شده بريزي تو ظرفت و ابشون بدي تا ان شاءالله قشنگ سبز كنن و بزاري سر سفرت 

منم میخوام خاکشیر بکارم رو کوزه امروز زوده؟

خاکشیر زود درمیاد دیر نیست.فقط تو آب خیس بده حالت ژله ای پیدا میکنه بعد اسفنج نیم سانتی رو بشور که خوب آب جذب کنه به هر شکلی دوست داره برشش میدی بعد میذاری توی سینی تخم ها که ژله ای شدن رو میریزی روی اسفنج هرروز تو سینی آب بریز تخم ها آب رو جذب میکنند و رشد میکنن.ترشاهی هم همینجوره

😶
عزيزم اندازه مثلا نصف پيمونه بستگي به ظرفت داره عدس خيس كن تا دو سه روز بمونه تا بين دو لپه عدس اصطل ...

ممنون

چرا سبزه من همیشه بلند کوتا میشه و با وجود اینکه پر میریزم بازم یه ورش کچل میشه؟

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
منم وقت نکردم امروز باید عدسو خیس کنم من یه طوری پیازی میگیرم یه سبد برعکس میزارم داخلش و یه لایه ن ...

به به خيلي عالي منم پارسال با ظرف سفالي و جوراب نازك سبزه خاكشير رو امتحان كردم 

منم وقت نکردم امروز باید عدسو خیس کنم

من یه طوری پیازی میگیرم یه سبد برعکس میزارم داخلش و یه لایه نازک پنبه میزارم پشت سبد بعد جوانه های عدسو یکدست و پر میریزم روش.بعد طوری رو با یه نخ محکم میبندم و اضافی تور رو میچینم و روشو با آب فراوون اسپری میکنم

میزارم تو یه سینی بزرگ و یه نایلون که چندتا سوراخ بهش زدم میکشم روش 

بعد که جوانه ها کمی سبز شد نایلون رو برمیدارم

گاهی سبد رو داخل یه تشت آب میکنم که به همه جاش اب برسه البته تا نصفه بعد میارم بیرون میزارم تو سینی

سبزه ی پر و خوشگلی میشه

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
فدا سرش خيلي هم خوبه  منم نارنج دارم از پارسال يكي هم خودم كاشتيمش اونم هنوز دارم

به سلامتی،سبز باشید

پسرم همیشه خرابکاری میکنه،😩

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️