2777
2789

منم همین مشکلو دارم البته کلا نمیان.از دورحرف میزنن میگن میایم تا چندماهم منتظرمیمونم ولی خبری ازشون نمیشه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نذر وچله اینا هم گرفتی؟  نماز امام زمان بخون تا چهل شب

یا زیارت عاشورا  به روش ایت الله حق شناس  .سوره احزاب را بنویس تو یه ظرف تو خونه نگه دارین

دردایره ی هستی مانقطه ی تسلیمیم، رای آنچه تواندیشی، حکم آنچه توفرمایی. @IslamLifeStyles تنها مسیر آرامش
شاید باور نکنی ولی بی توقعی هم اصلا خوب نیست ..فکر میکنن عیبی داری که اسون میگیری 

آخه به مرحله دوم نمی رسه که توقع گفته بشه انگار من شاخ دارم تا منو میبینن ددرمیرن 

همش میگم خدا اگه قسمت نیست یکار کن نیان ولی وقتی میان وول میکنن میرن دلم خیلی میگیره

عههههههه دقیقا منم همینطوری بودم،یسریارو من میخاستم خونوادم نمیخاستم،یسریام میرفتن دیگ

خیلی حس بدیه،واقعا درکت میکنم-منم به حدی رسیدم ک گفتم دیگ خاستگار راه ندین

گفتن بزار همین یکی بیاد،اومد،همدیگرو پسندیدیم

توم عزیزم فقط و فقط بسپارش بخدا، زود جواب ندین و حسابی تحقیق کنین

نعمت هایتان را بشمارید :)))))
عههههههه دقیقا منم همینطوری بودم،یسریارو من میخاستم خونوادم نمیخاستم،یسریام میرفتن دیگ خیلی حس بدیه ...

میگم که عزیزم اصلا به جواب دادن نمیرسه اونا میرن پشت سرشون نگا نمیکنن

[QUOTE=179990262]عههههههه دقیقا منم همینطوری بودم،یسریارو من میخاستم خونوادم نمیخاستم،یسریام میرفتن دیگ خیلی حس بدیه                                          دیگه نمیخوام بذارم کسی بیاد خواستگاری مجرد بمونم بهتره تا هردفعه غرورم له بشه