2777
2789
عنوان

جنین دیده شد

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 24 پست
من پنج هفته رفتم گف نه هفته واسه تشکیل قلبش بیابنظرت برم یاصبرکنم سیزده هفته برم نمیدونم چیکارکنم عز ...

9 هفته خوبه بری ولی اگه بازم قلبش رو ندید تا ۱۲ هفته جا داره نترس

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
انشالله که برای شماهم همه چیزش نورماله من که خدای استرس بودم اینقدر میترسیدم

ممنون مهربونم 🥰

من خیلی استرس دارم قبل این ۵ تا بارداری ناموفق داشتم ، داغونم 😔

همه هم منتظرن بچه من بیاد ، همش میپرسن 😖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم انشالا نی نی کوچولوت صیحیح سالم بیاد بغلت عزیزم

سلامت باشی عزیزم همچنین برای شما

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
ممنون مهربونم 🥰 من خیلی استرس دارم قبل این ۵ تا بارداری ناموفق داشتم ، داغونم 😔 همه هم منتظرن بچ ...

ای جااانم عزیزدلم خیلی ناراحت شدم خیلی  سحته من ب قدری روحیم خراب بود میگفتم اگر این براش مشکلی پیش بیاد دیگه بچه دوم نمیخوام ،عزیزم انشالله ک مشکلات سر راحت برطرف بشه  دست راستمو میزارم رو سرت  خدا به همه منتظرا یک نی نی سالمو صالح هدیه بده 

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
9 هفته خوبه بری ولی اگه بازم قلبش رو ندید تا ۱۲ هفته جا داره نترس

عزیزم بارداریای قبلیت علت ناموفق بودنشون چی بود؟

عزیزم بارداریای قبلیت علت ناموفق بودنشون چی بود؟

والله من  تقریبا ۴ سال پیش بعد از ۲سال و نیم انتظار باردار شدم  ولی بارداری اولم به خاطر سهل انگاری و بی وجدانی دکتر تو ۲۴ هفته از دست رفت 

بعد از اون پزشکم رو عوض کردم ، همه آزمایشای لازم رو انجام دادم مشکل تنبلی تخمدان شدید داشتم از اول  البته همسرمم واریکوسل داره اما تو آز اسپرم وضعیت خوبی داره 

اما بعد از اون ۲ تا بارداری پوچ داشتم ، یه ایست قلبی جنین و یه بارداری شیمیایی 

برای تمام بارداری ها کلی برنامه ریزی می کردیم و کلی قرص و دارو مصرف می کردم ولی این بار چند ماهی بود که دکتر نرفتم چون ۳ دوره خود به خود پریود شدم و دوره چهارم پریود نشدم که فهمیدم باردارم ، بدون هیچ دارویی 🥰

والله من  تقریبا ۴ سال پیش بعد از ۲سال و نیم انتظار باردار شدم  ولی بارداری اولم به خاطر س ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم مطمعنم شرایط سختیو تجربه کردی ، ان شالله ایندفعه مشکلی پیش نمیادو همه چیز ب سلامتی میگذره

عزیزم خیلی ناراحت شدم مطمعنم شرایط سختیو تجربه کردی ، ان شالله ایندفعه مشکلی پیش نمیادو همه چیز ب سل ...

مرسی مهربونم 🥰

انشاالله شما هم یه بارداری سالم داشته باشی و تو دلیت رو سلامت بغل بگیری❤

مرسی مهربونم 🥰 انشاالله شما هم یه بارداری سالم داشته باشی و تو دلیت رو سلامت بغل بگیری❤

ممنون گلم