2777
2789
عنوان

چند روز پيش ي چي شنيدم هنگ كردم

236 بازدید | 14 پست

پسرهراز إشناهاس 

پدرش دكتره 

خيلي خيلي وضع مالي خوبي داره 

و تك پسر و تك فرزند هست سن پدر مادرش هم جووون

خونه تو چند شهر ايران دارن پاساژ دارن و كلي چيز ديگه 

پسره ١٨سالشه ميخوان براش زن بگيرن ميگن ميترسيممم از راه به در بشه 

و دنبال دخترن حالا

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این کجاس عجیبه ..طرف توان مالی داره عین خیالشم نیس اینده اون دخترم تضمین شدس ..بعدشم پسرای ۱۸ساله الان خیلی عاقل و بالغ شدن مثه قدیم نیس ک پخمه باشن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

من و شوهرم 18 نامزد بودیم البته شوهرم کلا اون موقع بخاطر قد و هیکل و ریشی ک داشت 25 اینا دیده می‌شد درکل بگم پوستمون کنده شد و داره میشه 🥴✋ حماقت محض زود ازدواج کردن ولو اینکه خوشبخت بشی مسئولیت زندگی رو از 18 سالگی متحمل شدن هم دختر هم پسر واقعا عذابه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
خب این کجاس عجیبه ..طرف توان مالی داره عین خیالشم نیس اینده اون دخترم تضمین شدس ..بعدشم پسرای ۱۸ساله ...

بنظرت یه پسر ۱۸ساله میتونه یه زندگی ساپورت کنه؟؟

میشه بهش اعتماد کرد

میتونه مرددد باشه 

یه زندگی بچرخونه

خانمش تامین کنی روحی و روانی

اگر پدرش بگیری ازش میشه یه پسر صفررررر

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خب این کجاس عجیبه ..طرف توان مالی داره عین خیالشم نیس اینده اون دخترم تضمین شدس ..بعدشم پسرای ۱۸ساله ...

عزيزم مگه موضوع فقط  توان مالي هست 

من همسرم قبلا ي باز ازدواج كرده بود تو سن ١٩سالگي توان مالي هم داشت مثل اين اقا پسر ولي به دوماه نكشيد جدا شد سن سن ازدواح نيست 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
مخالفم کارشون بنظر من اشتباهه

بهشون ميگم خود پسرتون چي ميگه اونم موافق 

ميگم خب صد درصد موافق پسر تو اون سن غريزه اش كار ميكنه 

پسرا خیلی دیر تر خودشونو جمو جور میکنن حالا این‌ آقا پسرم تو پول شنا میکنه دیگه خیلی بدتره طعم سختیو نچشیده نمیتونه به زندگیش سرو سامون بده مگه فقط به کمک پدرش پدرشم هر وقت باشه از این دنیا میره سایه اش که همیشه رو سرش نیس 

بهشون ميگم خود پسرتون چي ميگه اونم موافق  ميگم خب صد درصد موافق پسر تو اون سن غريزه اش كار ميك ...

دقیقا الان براساس غریزه تصمیم اونا رو قبول میکنه خدا کنه که بعد از بلوغ فکری و عاطفی و ثبات شخصیت هم بازم ازدواجش رو دوست داشته باشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بنظرت یه پسر ۱۸ساله میتونه یه زندگی ساپورت کنه؟؟ میشه بهش اعتماد کرد میتونه مرددد باشه  یه ز ...

زندگیش ک ساپورت شدس از نظر مالی ..

بعدشم پسرای الان انقد عاقل و بالغ شدن ک عقلشون بیشتر از پدرا میرسه .مگه زمان قدیمه ک پسرا هیچی ندونن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤