2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 22 پست
عزیزم میشه بپرسم چطوری خواستین؟ یعنی چطور دعا کردید؟

قبل ازدواجش همیشه سرنماز از خدا اونو میخواستم و همیشه منتظر بودم مادرش تماس بگیره ولی بعد ازدواجش همیشه سر نماز باتمام وجود از خدا خواستم کمکم کنه فراموشش کنم ولی نشد سعی کردم شده به زور کس دیگه رو وارد زندگیم کنم ولی بازم نشد هیچکس توفکر و دلم اون نمیشه انگار خدا داره تاوان قضاوت زودهنگاممو ازم میگیره چون هم به خاطر نسبت فامیلی و دوستی باهمسرش مجبور شدم عروسیش برم هم خانمش منزلشون دعوتم کرد و ما هردو حسابداریم و اون شرکت حسابداری داره و پبشنهاد همکاری داد که به خاطر اینکه میخواستم فراموشش کنم قبول نکردم.

کارخوبی کردین به هیچ وجه دیگه به این خانواده فک نکنین و دور شون خط بکشین چون ممکن در اینده بیشتر اذی ...

دقیقن اصلن به ازدواج با برادرش فکر نمیکنم فقط دوست دارم فراموشش کنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم میشه بپرسم چطوری خواستین؟ یعنی چطور دعا کردید؟

دعا اگه با اعتقاد باشه و به خدا امید داشته باشیم و براش با امید تلاش کنیم کارسازه و خدا خودش کمک میکنه

البته خدا حکمتها رو میدونه گاهی رسیدن به چیزی که ما میخواهیم به صلاحمون گاهی هم امتحان و آزمایش میشیم  گاهی هم گناهان مانع استجابت دعا هستن گاهی هم هنوز وقتش نرسیده گاهی هم خدا دوس داره بدا اون خواسته باهاش حرف بزنیم و دعا کنیم

خیلی وقتها هم خودمون سرنوشتمون رو تعیین میکنیم

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
قبل ازدواجش همیشه سرنماز از خدا اونو میخواستم و همیشه منتظر بودم مادرش تماس بگیره ولی بعد ازدواجش هم ...

یک چیزی بگم؟ دیگه به هیچ چیز فکر نکنید که بخواید کسی رو جایگزینش کنید و...

همه چیز رو بسپارید دست خدا، بگید خدایا توکل میکنم به خودت، من هیچ چیزی نمیدونم تو از همه چیز آگاهی و همه چیز دست خودت هست و صلاح بنده ات رو میخوای. من آخرت و دنیام رو به خودت میسپرم هرچیزی که خودت صلاح میدونی اون رو انجام بده برام. قدرت فقط از آن خداست.

اینطور توکل کنید و صبر کنید و توسل کنید به اهل بیت علیهم السلام. امتحان کنید پشیمان نمیشید ان شاالله.

و اینکه امام زمان(عج) فرمودند برای فرج من بسیار دعا کنید که فرج شما در ان است. یعنی در همین  عا کردن برای اماممون.

و حضرت زهرا(س) فرمودند هرکسی عبادت خالصانه خود را به درگاه خداوند بفرستد خداوند بهترین مصلحت را برای او میفرستد.

ای شیعه تو را چه غم ز طوفان بلا

آنجا که سفینه النجات است حسین(ع)

.باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

دعا اگه با اعتقاد باشه و به خدا امید داشته باشیم و براش با امید تلاش کنیم کارسازه و خدا خودش کمک میک ...

بله درسته.

استارتر عزیز با پیام ایشون یادم افتاد، یک تاپیک هم درباره دعا کردن و حاجت گرفتن دارم تونستید حتما بخونید.

.باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یک چیزی بگم؟ دیگه به هیچ چیز فکر نکنید که بخواید کسی رو جایگزینش کنید و... همه چیز رو بسپارید دست خ ...

من میدونم که خودم مقصرم واین کار رو هم انجام دادم ولی اینبار خالصانه تر تلاش میکنم ممنونم از نظر دلگرم کنندتون

من میدونم که خودم مقصرم واین کار رو هم انجام دادم ولی اینبار خالصانه تر تلاش میکنم ممنونم از نظر دلگ ...

خواهش میکنم گلم🙏🌷