2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 26 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره میشه  کنکور داد.  چون هچی  نمیخواد ازت یه معدل ک  یه عدد میزنی  همیجور ...

نه اخه کد و اینا لازم داره نمیدونم کد دیپلم و ....کد که نه نمیدونم اسمش چیع

ای خدا میشه یا نمیشه اخر/: اخه الان وقتی دیپلم نباشه چجوری ثبت نام باید کرد؟؟!

میزنی بدون کدسوابق تحصیلی 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
ینی چه

ببین سال دهم مطمعن نیستم ولی سال یازدهما میتونن کنکور شرکت کنن تا با محیط و سوالا آشنایی پیدا کنن،پلی همینجور ک ب شما گفتن نمیتونن انتخاب رشته و کارای دیگشو بکنن،صرفا برای آشنایی با محیط ازمونه

ببین سال دهم مطمعن نیستم ولی سال یازدهما میتونن کنکور شرکت کنن تا با محیط و سوالا آشنایی پیدا کنن،پل ...

ینی یازدهم میشه؟ کنکور ازمایشی در واقع همون کنکور واقعیه😅ولی خو همونو میدی فقط برای اشنایی درسته؟ ینی رتبه میاد دیگه درسته؟

بعد اون وقت بدم رتبم میاد؟!

رتبه و کارنامه میاد ولی به هیچ وجه انتخاب رشته نباید بکنی محروم میشی وگرنه

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!