2777
2789
عنوان

دورویی

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 29 پست
تو هم رازشو بگو 

ببین من اگه رازشو بگم آخرشم مادر شوهرم هست شوهرمو بر علیه من پر میکنه میگه دخترم خوبه زن تو فلانه شوهرم هم حرف مادرشو باور داره نمیدونم چکار کنم موندم 

_____________////////"""""""""
اخه منو پیش داداشش خراب کرده یعنی من زنداداشش میشم شوهرم دیگه بهم اطمینان نداره میگه تو چقدر با خنوا ...

آخه عزیزم کی درددل خانواده شوهرو به خواهرشوهرمیگه حتی به جاری هم نبایدبگی ولی حالاکه گفته توهم بگوووو حداقل اونم رنجی که کشیدی رومیکشه ازهیچی هم نترس به شوهرتم بگو منم آدمم ناراحت میشم دوس دارم درددل کنم  واین درددل رو به خواهرت گفتم که ازخودتونه جای غریبی نگفتم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخه عزیزم کی درددل خانواده شوهرو به خواهرشوهرمیگه حتی به جاری هم نبایدبگی ولی حالاکه گفته توهم بگووو ...

یعنی منم به شوهرم بگم که خواهرش چی گفته؟

نه بگو هرچی میخادبشه لااقل بفهمن اونم کیه

ببین آخه مادر شوهرم خیلی کار بلده سیاست داره پسراشو میکشه طرف خودشو دختراش'مارو بد میکنه تا بوده اینکارو کرده شوهرم میگه مادرم خداست

من بودم میگفتم 

خوب منم فردا به شوهرم‌میگم ولی نمیدونم آخرش چی میشه ولی هنوزم میگم من که پیش شوهرم آدم بده شدم واسم فرقی'نمیکنه پس بهش میگم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز