2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم نماز می خونم هم صلوات میگم  امیدم فقط به خداست 🥺

عالیه شک نکن .همه چیو درست شده بدون .اون. بالایی هیچ وقت بندشو رها نمیکنه من ایمان دارم بهش .خیلی مهربونه خیلییییییییییییییی.منو از مرگ نجات داد .ان شاالله دلت شاد شه 

اره من از وقتی خونمو فروختیم بعد مستاجر شدم خیلی ناراحتی کردم تحملش خیلی سخت بود از خونه ۲۰۰ متری حی ...

واسه منم داستان داره خدا خودش دست مو بگیره عزیزم دعا کن امروز هی ته دلم یجوری خالی میشه حالت غش بهم دست میده 

خدا خودش کمکم کنه خیلی می ترسم وقتی اینجوری میشم

دعا کن خواهشن 😭 خیلیییی سخته یه دفعه زندگیت زیر و رو بشه

میدونم عزیزم......راستش خواهر خودمم چهارسال پیش  افسردگی داشت...بخدا ن تنها خودش بلکه کل خانواده امون بهم ریخته بود بخاطر مریضیش بعضی ها آدمو درک نمیکنن خواهرم خیلی سختی کشید خیلییی...مخصوصا بعداز زایمانش بدتر شد میخواس بچه اشو بکشه مادرم از سه ماهگی بچه اشو بزرگ کرد دیگه تا دوسالگی.....همه اش میگفت دلم میگیره مخصوصا غروبا میگف انگار میخوام بمیرم.......... تپش قلب و رنگ پریده و اشتهاش کم......پریشون بدبین.....خداروشکر خوب شد یهویی...سعی کن تنها نباشی زیاد برو طبیعت بگرد شاد باش برقص با ی آهنگ شاد...

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
عالیه شک نکن .همه چیو درست شده بدون .اون. بالایی هیچ وقت بندشو رها نمیکنه من ایمان دارم بهش .خیلی مه ...

خودمو سپردم بهش الهی که دست منو هم بگیره وبیام از معجزه ش بگم عین شما

خواهشن دعا کن برام عزیزم  توکل به خودش 

واسه منم داستان داره خدا خودش دست مو بگیره عزیزم دعا کن امروز هی ته دلم یجوری خالی میشه حالت غش بهم ...

بدون هیچ چیزت نیس و قوی هستی .هر وقت دیدی اینطور داری میشی جا تو عوض کن صلوات بفرس قران بخون وضو بگیر .وضو انرژی های منفی از بین میبره .

عالیه شک نکن .همه چیو درست شده بدون .اون. بالایی هیچ وقت بندشو رها نمیکنه من ایمان دارم بهش .خیلی مه ...

اره آبجی منم خیلییی دعا میخوند تک و تنها باصدای گریه  بلنددعا میکرد....... همون دعاها خوبش کردن

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
اره آبجی منم خیلییی دعا میخوند تک و تنها باصدای گریه  بلنددعا میکرد....... همون دعاها خوبش کردن

خدا مهربونه خودش گفته ب سمت من بیاین من هم دست تون و میگیرم .من با اینکه مریض شدم با اینکه خونمو از دست دادم ولی خدارو بدست اوردم .اومیدوارم ک هیچ وقت همه مارو رها نکنه 

میدونم عزیزم......راستش خواهر خودمم چهارسال پیش  افسردگی داشت...بخدا ن تنها خودش بلکه کل خانواد ...

دقیقا همین طوریه 

دیگه خودت با چشمای خودت دیدی چقد بده 😭

خدایا به امید خودت