2777
2789
من زمان زیادی که کاشت انجام دادم. به صورت ارثی موهام میریخت و کم بود.اولش بعد از کاشت کمی ریزش داشتم ...

سلام عزیزم میشه جواب بدی.بعد از کاشت مو ریزشتون چجوری بود.کی موهاتون 5-6 سانت شد.راضی هستی از کاشت؟کاشت مو باعث ریزش موهای خودت شد یا نه؟بعد از دو هفته حموم رفتی خیلی موهاتون ریخت؟
بخدا نگرانم خیلی لطفا جواب بده

من شقیقه هام موهاش نازک و کوتاه هم بودن . میخواستم رنگ کنم ی بار رنگ کردم دیدم کلا شبیه کچلا شدم باز ...

سلام عزیزم میشه جواب بدی.بعد از کاشت مو ریزشتون چجوری بود.کی موهاتون 5-6 سانت شد.راضی هستی از کاشت؟کاشت مو باعث ریزش موهای خودت شد یا نه؟بعد از دو هفته حموم رفتی خیلی موهاتون ریخت؟
بخدا نگرانم خیلی لطفا جواب بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما کلشت مو انجام دادین؟ راضی هستین؟ میشه بگین کجای سرتون؟ چون من میشونیم از بچگی بلند بودنمید ...

سلام قسمت شقیقه ، در کل راضی ام ، اما از جاییک کاشت انجام دادم راضی نیستم خط رویشمو بد کشیدن ، ولی در کل خوبه

سلام عزیزم میشه جواب بدی.بعد از کاشت مو ریزشتون چجوری بود.کی موهاتون 5-6 سانت شد.راضی هستی از کاشت؟ک ...

موهای خودم نریخت نه، یادم نمیاد کی 5 6 سانت شد ولی تا ماه دوم تقریبا جاهایی ک کاشت شته انگگار کچله و پرزه موهاش ، از ماه سوم ب بعد تقریبا پر میشن و روع ب رشد میکنن ، البته بعضیا ممکنه ماه ششم باشه ولی در کل نگران نباشید اون کچلیه اولش برا همه هست، برای جزئیات دیگشم باید از دکتر خودتون بپرسید 

موهای خودم نریخت نه، یادم نمیاد کی 5 6 سانت شد ولی تا ماه دوم تقریبا جاهایی ک کاشت شته انگگار کچله و ...

مرسی عزیزم.الان راضی هستی؟خوب شده قشنگ قاطی شده به موهای خودت؟بلند میشه نرمه یا هنوز حالت زبری رو داره؟ 

موهای خودم نریخت نه، یادم نمیاد کی 5 6 سانت شد ولی تا ماه دوم تقریبا جاهایی ک کاشت شته انگگار کچله و ...

ببخشید عزیزم یادم رفت بپرسم,شما تو اون دو هفته اول کف میزاشتی رو موهای کاشته شده,با آب میشستی یا با سروم شستوشو؟ 

اگه میشه جواب بده بخدا خیلی نگرانم,خانوما هم کم هستن که کاشت انجام داده باشن کسی نیست ازش بپرسم واسه همین مزاحم شما میشم.الان بعد از این مدت ریزش نداره موهایی که کاشتی؟رنگ میزاری و خیلی عادی باهاشون رفتار میکنی یا هنوز رو هواس؟میترسم همیشه همینجوری شل و ول باشه 

دوست عزیز . من متاسفانه ایدیم رو ب چند نفر دادم و یه نفر خیلی اذیتم کرد و کلافه شدم و اصلا توضیحی در ...

پس کلا تاپیک رو حذف کن حالا که پاسخگو نیستی

چون باعث انتظار کشیدن پاسخ دادن میشه