2777
2789
عنوان

ختم گروهی تا تولد(۲۸ام) حضرت‌عباس‌(ع)🌸 "یا کاشِفَ الْکَرب...

| مشاهده متن کامل بحث + 4126 بازدید | 911 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

http://janat1.ir/mafatih/?id=7.  سایت‌زیارت عاشورا 🌸(١بار)

🌹

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ".         (١٣٣بار )🌸

🌹🌸🌹🌸

دوستان ختم بعد از اذان شروع میشه

اول برای ظهور اقاامام زمان

بعد برای حاجت کسایی که هر روز مشخص میشن تا روز آخر

بعد برای حاجت خودتون

انشاالله حاجت روابشید🌹
@همnafasامm   (دوستان لطفا برای خونه دار شدنشون دعاکنید که انشاالله صاحب خونه بشن بزودی )

@سکقچجیو (دوستان لطفااااا براشون خیلی دعاکنید تا از همسرشون جدا نشن ممنون ازتوووون 🙏🏻)

حسین# (دوستان برای ایشونم دعاکنید که مریض نباشن و اینکه تازگیا مراسم دخترشون بهم خورده گفتن دعا کنید که درست بشه )

🌸🌸🌸🌸

حاجت روایی همه انشاالله

🙏🏻🌸🌸🌸

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹
یاابوافضل عباس،ختم امروز هم انجام شد،حاجت همه روا🤲🥰🌷🙏💞

حاجت روا بشی ایشالا

عزیزم تورو هنوز نمیتونم تگ کنم 🤦🏻‍♀️ختم داره تموم میشه هنوز تورو نمیتونم تگ کنم 😂😂ببخشیدا 

حاجت روا بشی ایشالا عزیزم تورو هنوز نمیتونم تگ کنم 🤦🏻‍♀️ختم داره تموم میشه هنوز تورو نمیتونم تگ ک ...

اره واقعا دیدی  ...چ کار کنیم دیه ب نی نی یارم گفتیم ولی باز نمیتونی منو تگ کنی  

دیه تقصر تو ک نیس گلم😘🌷

حاجت روا بشی ایشالا عزیزم تورو هنوز نمیتونم تگ کنم 🤦🏻‍♀️ختم داره تموم میشه هنوز تورو نمیتونم تگ ک ...

سلام عزیزم لطفا روزی که نوبت من شد نیتم رو بنویس به نیت خوشبختی و موفقیت و عاقبت بخیری نازنین و آروشا.خواهرزاده هام هستن.خیلی ممنون.

اره واقعا دیدی   ...چ کار کنیم دیه ب نی نی یارم گفتیم ولی باز نمیتونی منو تگ کنی     ...

ارههه گفتیمم اتفاقی نیوفتاد 

سلام عزیزم لطفا روزی که نوبت من شد نیتم رو بنویس به نیت خوشبختی و موفقیت و عاقبت بخیری نازنین و آروش ...

چشم عزیزمممممممم ایشالا عاقبت بخیرر بشن