2777
2789
عنوان

ختم گروهی تا تولد(۲۸ام) حضرت‌عباس‌(ع)🌸 "یا کاشِفَ الْکَرب...

| مشاهده متن کامل بحث + 4126 بازدید | 911 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

7.  سایت‌زیارت عاشورا 🌸(١بار)

🌹

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ".         (١٣٣بار )🌸

🌹🌸🌹🌸

دوستان ختم بعد از اذان شروع میشه

اول برای ظهور اقاامام زمان

بعد برای حاجت کسایی که هر روز مشخص میشن تا روز آخر

بعد برای حاجت خودتون

انشاالله حاجت روابشید🌹

@دلسادخترالسا      (دوستان لطفا امروز به نیت اینکه مشکلات خودشون و خانواده‌اشون حل بشه براشون همگی موقع ختم دعاکنید امسشونم مهشید هست ☺️)

@fatemeh__79__turk    ‍   (دوستان لطفا امروز به نیت حاجت روا شدن فاطمه#   جان و دوستاشون آمین#  و  آزیتا# 🌸🌸 و برای 

کاربر zmir# و خواهرشون#  دعاکنید که انشاالله حاجت روابشن😍🌹♥️🙏🏻)

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

دوستان اگه حاجتی دارین که من نگفتم ببخشید اگه خواستید خودتون بگید 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

انشاالله همگی دوستان حاجت روا بشید 

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹
7.   سایت‌زیارت عاشورا 🌸(١بار) 🌹 "یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِف ...

سلام عزیزم من مال دیروزا روخوندم...اگه میشه اسم منم بنویسین اسمم زینبه خیلی دعام کنین خواهش میکنم محتاجم ب دعا

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
سلام عزیزم من مال دیروزا روخوندم...اگه میشه اسم منم بنویسین اسمم زینبه خیلی دعام کنین خواهش میکنم مح ...

باشه عزیزمممم حتماااا 

ایشالا حاجت روا بشی

حاجت روا بشی گلم  امروز نوبت شما بود عزیزم ایشالا حاجتت برآورده بشه

ممنون عزیزم .انشالله با دعای خیر شما دوستای گلم . و همچنین خود شما و همه دوستان گلمون همه حاجت روا بشید💐

آرامشی دارم که طوفان‌ را بغل کردم
ممنون عزیزم .انشالله با دعای خیر شما دوستای گلم . و همچنین خود شما و همه دوستان گلمون همه حاجت روا ب ...

انشاالله عزیزدلممم😍🌹

یا علمدار کربلا خودت دستاموبگیر 🤲😭

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...