2777
2789
عنوان

😝 شهروند و مافیا 😝

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 287 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه ها حالا تا این جا اومدیم یه جرات یا حقیقت بازی بکنیم ؟ 💚

اره اره

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بخدا از همون اول که نبودی گرفتمت ولت نمیکردم 😭😭😭😭😭

بهتر هی نبودم/

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نگار که اصلا بازی نکرد هیچی ولی دمت گرم اول کاری ولی خدایی چرا رای ندادی به امیلی؟ رو چه حسابی دفا ...

بین چون من از همون اول فک میکردم ۳ تا مافیا هس چهار تا شهروند خوب خرم دیگه بعد گفتم الان این شهر باشه بره بیرون بعد یکی هم شب بزنن ما میبازیم 😢😭توف به عقلم برا همین اومدم پاییین 😭😭😭😭😭

نه ۱۰۰ مطمئن بودم مافیایی دفاعت خوب نبود  وقتی تو شخصی با هم حرف زدیم لحنت فرق کرده بود مثل هم ...

دفعه اول بود برادر چه انتظاری داری

آهان خودم هم حس کردم...

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بین چون من از همون اول فک میکردم ۳ تا مافیا هس چهار تا شهروند خوب خرم دیگه بعد گفتم الان این شهر باش ...

حرص نخور خواهر🤣🤣🤣

بیا منو بزن خالی بشی

جرات یا حقیقت ؟ 💚

حقیقت

حرص نخور خواهر🤣🤣🤣 بیا منو بزن خالی بشی

اه من از نقش دار بودن بدم میادچون کاراگاه بودم گفتم تا استعلام نگیرم ندم بیرون 😥😣ولی تو اخرین دفاع هم گفتم بهت شک دارم بدیمت بیرونننننن 😕

هنوز چه کاری رو مادر و پدرت برات انجام می دن ؟ 💚

پدر و مادرم؟ نمی دونم واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه 

مثلا بگم اتاقم و تمیز می کنن اینا نیست اصلا