2777
2789
عنوان

تاپیک همگانی/

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 218 پست
نیم ساعت دیگه میام برم یه چی بزارم برا ناهارم 😐😑باز صد رحمت به من که میگم کی هستم کی نیستم 😝😆😂 ...

هندونع نداریم همشو بردی دیگ/

برو نوش جان/

من ناهار جلو دستمع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جون دلی نفسی 😍😘😘😘بدو بغلم عشق😅

اومدم  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیا ور دل خودم بشین جان دل 😅😉😍😘اجی گلی منم فعلا عاخا اینا راصی نباشن ۳ نفره بازی میکنم ول کن 😐 ...

واعوووو#  

خخ/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
تو بلدی مافیا؟ 

در حدع استادی اصلا🤥🤥🤥🤥

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نوش جونت عشقی فعلا 

فدات فلن عزیز/

جون گشنمه نخورمت یه وخ 😅😁😋😀😂عشقی برم یه چی بخورم بیام نی نیم گشنشه 😅😁فعلا

برو عشقم😚😚😙😙💙💙 دفعخ اخرت باشع شوهر اینده مو گشنه میزاری😶😶😶😒😒😒😒😂😂😂😂

سلام عزیزم هستم امروز

سلام گلم

اوکی 

به پونه جان بگو من فقط صدا زدم  

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.