2777
2789
عنوان

هفت سینمو اینجا بچینم؟ عکسسسس خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 140 پست
فقط فرشت😍 روغن رو میزه🧐

چون گیر نمیاد روغن جا گلدون گذاشتن😁

شوخی#  

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگا اون میز مشکی بغل بخاریو بیار بزار وسط مبل تکی سمت راستی روش ی پارچه بنداز ک پارچه روزمین پخش بشه بعد هم رو میز بچین هم رو قسمتی کارچه پهن شده رو سرامیک

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچین روی میزی که روغن روشه.یا اگر کوچیکه بذارش رو میز عسلیت.

بخاری که شهر ما تا اردیبهشت هست.مگه اینکه خاموش کنی یچو لوله رو در بیاری.روشم یچی خوشگل بندازی معلوم نباشه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

از این سبد های پلاستیکی هست جا میوه ها برو س تا از اونا از میوه فروشی بگیر بزرگ و کوچک و متوسط ب طورت پله ای س تاشو بزار پارچه سفید یا ساتن بنداز روش و بچین

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز