سلام الان عکس میدم من میز ناهارخوری و خاطره و اینا ندارم تو خونمم جا ندارم امروز دوستم گفت بچین رو بخاری پارچه بنداز قشنگ بچین نظرشما چیه؟؟فامیل خاصی هم ندارم ک بیاد خونم شاید مادرشوهرم اینا فقط
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نگا اون میز مشکی بغل بخاریو بیار بزار وسط مبل تکی سمت راستی روش ی پارچه بنداز ک پارچه روزمین پخش بشه بعد هم رو میز بچین هم رو قسمتی کارچه پهن شده رو سرامیک
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
چند تا جعبه رو به شکل پله ای کنج خونه بچین بعد روش یه پارچه ساتن یا هرچی دیگه بلند باشه روش بنداز و سفرع هفت سینو روش پهن کن بعد خود وسایل رو بچین روشون
از این سبد های پلاستیکی هست جا میوه ها برو س تا از اونا از میوه فروشی بگیر بزرگ و کوچک و متوسط ب طورت پله ای س تاشو بزار پارچه سفید یا ساتن بنداز روش و بچین
خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی